ZAPOČEO NOVI BIZNIS Janjuš otkrio šta mu je u planu, može da zaradi ogromnu sumu novca za kratko vreme
YouTube/ Printscreen

Kako je, po napuštanju pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", ostao bez honorara, a na sve to i ostao dužan produkciji ovog TV formata, Marko Janjušević Janjuš se našao u finansijskom problemu.

Marko je zbog toga brže-bolje morao da nađe način da zaradi novac za život, te mu je sinula ideja da krene stopama mnogih nekadašnjih zadrugara i otvori Jutjub kanal.

Printscreen

 

- Samo da obavestim sve koji me prate i gotive, uskoro moj Jutjub kanal. Obaramo sve granice, obećavam - poručio je Janjušević putem društvenih mreža, zbog čega je izazvao salvu oduševljenih reakcija.

Printscreen

 

Ukoliko se ozbiljno posveti ovom poslu, Janjuš bi, na krilima popularnosti koju je stekao tokom višestrukog učešća u "Zadruzi", veoma brzo mogao da stekne pozamašan broj pratilaca i na ovoj platformi, kao i da ima zavidan broj pregleda na mesečnom nivou.

Ipak, za to je potrebna upornost i raznovrstan sadržaj koji će iz nedelje u nedelju držati pažnju publike, što i nije tako čest slučaj kada je reč o zadrugarima, koji su uglavnom, poput Miljane Kulić, odustajali od ove platforme nakon svega nekoliko nedelja.

ODREKAO JE SE I KUM JAVNO Emir Ajetović smatra da je Dalila izgubljena, pa poručio: Ona je za žaljenje

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
KoBra

21.04.2022 13:19

"Moze da zaradi ogromnu kolicinu novca..." Samo njega cekaju da pocne zaradjivati od you tuba,kromanjonac i neradnik ne zna nista raditi sem se sprdati i landarati rukom u gacama po polnom organu