JANJUŠ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: Išao sam kod vračare da mi skida crnu magiju
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ovo je Janjuševo prvo gostovanje od kada je napustio rijaliti “Zadruga”. Ireni je priznao zbog čega je izašao tri meseca pred kraj, ali i u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Enom. Janjuš važi za čoveka koji uvek sve govori kroz šalu i ironiju, ali je u ovom razgovoru bio ozbiljan i iskren.

- Moram da kažem da se još nisam oporavio, skoro tri godine sam tamo bez pauze. Ove sezone me je stiglo sve, nisam mogao da izdržim više. Ja nisam davao nikome izjave, odbio sam sve. Kada sam izašao na izbore, ja sam hteo da se čujem sa svojom ćerkom, onda sam je pozvao i rekao sam da dođu da ih vidim. Posle toga su nastali problemi jer je neko rekao produkciji, ispeglali smo sve, ali sam ja shvatio da sam pogrešio – kaže Janjuš i dodaje:

JANJUŠ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: Išao sam kod vračare da mi skida crnu magiju

Printscreen

 

- Bivša žena i ćerka su me sačekale kada sam izašao. Mi smo u dobrim odnosima i želim da ostanemo dobri uvek. Krunu sam sačekao u školi, ona nije znala da sam izašao, nije mogla da veruje da sam došao – ističe Janjuš.

Marko je poznat kao čovek koji ima buran život. Svoju suprugu je prevario pred kamerama sa Majom Marinković, a nakon toga su se razveli. Ističe da se kaje zbog svega što je uradio bivšoj ženi i da nije smeo tako da postupa. Ne može da veruje šta je sebi dozvolio.

- Najviše se kajem što sam bez ćerke bio dugo, a i što je prevario ženu. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ušao u rijaliti, to mi je samo donelo loše – iskren je Janjuš.

JANJUŠ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: Išao sam kod vračare da mi skida crnu magiju

Printscreen

 

Janjuš je priznao Ireni da je čak išao kod čoveka koji mu je skidao crnu magiju kako više ne bi varao svoju ženu. Maji Marinković želi sve najbolje, ali ne želi da se pomiri sa njom. Iskreno je rekao da je Maja više volela njega od Cara, ali da je to bila bolesna ljubav.

STIGLI NEOČEKIVANI GOSTI U ZADRUGU Evo kako su ih zadrugari dočekali i koja je njihova reakcija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading