ČOVEK JE DEDA! Aleksandra Subotić na udaru zbog godina svog muža, objavila fotografiju, a brutalni komentari samo pljušte! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandra Subotić je nakon dužeg perioda podelila zajedničke fotografije sa Pecom i tako izazvala lavinu komentara na Instagramu.

Naime, mnogi su konstatovali da se Peca ponovo ugojio, te da Aleksandra treba da ga pošalje kod svoje majke, Ljube Pantović, kako bi mu sredila liniju, a definitivno najviše komentara je bilo zbog razlike u godinama između njih.

- "Tata može da joj bude", "Peca se ugojio", "Peca se puno ugojio, Sandra, stavi ga kod mame na program. Ti si prezgodna, Peca kad je skinuo kilograme delovao je mnogo mlađe", "Čovek je deda", "Mlad ti je dečko" - glasili su samo neki od komentara ispod Subotićkine objave na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Aleksandra Subotić jedno vreme nije objavljivala fotografije sa suprugom Petrom Raspopovićem Pecom, zbog čega su mnogi pomislili da su raskinuli, međutim, ona je to ubrzo demantovala.

PRETE MU OZBILJNE ZDRAVSTVENE KOMPLIKACIJE?! Isplivao jeziv snimak Dejana koji vadi staklo iz glave, gledaoci zabrinuti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

18.01.2022 18:59

Ma sto je vas briga kakav je Peca mnogo bre zalazite u tudje zivote ako su oni srecni trebate biti i vi a ne da blejite bez veze.