RADE LAZIĆ OSUO RAFALNU PALJBU PO ZADRUGARIMA! Maneken se dotakao i Cara: On je kompleksaš, jako je nezreo!
Foto: Youtube/Printscreen

Radeta Lazića je javnost upoznala pre šest godina kada se pojavio u šestoj sezoni "Farme", a pre dve godine je bio i učesnik treće sezone "Zadruge". Maneken i menadžer noćnog kluba u Beču je ostao upamćen kao veliki zavodnik, a mnogi ga ipak pamte po sukobu sa Kristijanom Golubovićem, koji i dan danas traje.

Rade je kroz ova dva rijalitija promenio mnoge devojke, a neke od njih su bile pevačice Gabrijela Pejčev i Anabela Atijas, ali i popularna zadrugarka Marijana Zonjić. Rade se nakon svega ovoga oženio sa Jovanom, devojkom nepoznatu javnosti, sa kojom je dobio ćerku Niku, ali su se nedugo zatim i razveli.

RADE LAZIĆ OSUO RAFALNU PALJBU PO ZADRUGARIMA! Maneken se dotakao i Cara: On je kompleksaš, jako je nezreo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iskreno, došlo je do zasićenja od te priče. Nekako, kako rijaliti ide iz sezone u sezonu, pojavljuju se sve veće budale, koje ne prezaju ni od čega kako bi dobili kadar. Po cenu toga da izgube obraz, lični identitet, pa čak i da obrukaju porodicu... Ranije su rijaliti programi bili mnogo spontanija i zdravija priča, počev od Velikog brata, preko Farme i drugih - rekao je Rade, a onda je progovorio i o Kristijanu Goluboviću, ali i o tome da li je bivši robijaš krivac zašto njega nema u rijalitiju.

Maneken je dao njegovo mišljenje o odnosu Maje Marinković, Filipa Cara, Dalile i Dejana Dragojevića.

RADE LAZIĆ OSUO RAFALNU PALJBU PO ZADRUGARIMA! Maneken se dotakao i Cara: On je kompleksaš, jako je nezreo!

Printscreen

 

- Ovo je pitanje gde roditelji malo stariju decu treba da stave ispred televizora i da im pokažu ovu četvorku i kažu da se tako ne treba ponašati. Maja i nije toliko kriva, kod nje se vidi da je od tolike opsednutosti kadrom pojedena rijalitijem, i stvarno se pogubi u tim ''ljubavnim'' odnosima. Ona sama za sebe kaže da je luda, pa šta onda mi dalje da komentarišemo? Mislim da je za njeno ponašanje najveći krivac Taki, njen otac, koji umesto da skloni dete negde da se oporavi od svega zbog čega je izgubila razum, on je gura u provaliju. Još ide tamo po televiziji i priča neke budalaštine, vidi se da je i on opsednut rijalitijem i da je ona naša izreka ''kruška ne rađa jabuku'' pravi opis za taj slučaj. S druge strane, Filip Car je momak kojeg verovatno nijedan roditelj za zeta nikada ne bi poželeo. Nezreli klinac koji ne zna gde je levo, a gde desno..."Vremenska prognoza", tako bih ga nazvao. Prvo voli Dalilu, onda je ona k*rva, sad tako i sa Majom. Kakve god one bile, tvoj su izbor. Mislim da on ima "kompleks asfalta", odnosno da nije uspeo da se dokaže u tim krimi pričama napolju, pa u rijalitiju mnogo priča o toj agresiji, kako je on glave lomio, pljačkao banke, itd... - rekao je Lazić.

- Dejan Dragojević je bio moj favorit do pre par dana. Ipak, sada sa ovim što radi je pljunuo na ponos, muškost, dostojanstvo, na svog brata, na sve što je moralno i časno. Neka mu je bog u pomoći... Što se tiče Dalile, ona se sa mnom u trećoj sezoni i svađala i družila. Imali smo promenljiv odnos, ali svakako sav kredibilitet koji je zaradila kroz godine u rijalitijima je bacila u vodu onog trenutka kada je uradila to što je uradila. - zaključio je on. 

ZABORAVILA NA KAMERE PA SE IZLANULA! Matora otkrila sa kim je započela vezu pre ulaska u rijaliti, svi ostali šokirani!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

03.01.2022 14:39

Jao bre vise dziberu smaras. Ti si jaka faca i neki frajer, a obican si indijanac.

Zemunski alas

04.01.2022 01:59

Hahaha .... Dodji nekad u Zemun,lep grad .Da te "volimo".