TI SI ODRON I PROSTITUTKA! Maja Nikolić bez milosti sasula Dalili uvrede u lice, pokušala još jednom da otvori oči Dejanu!
Printscreen

Maja Nikolić isprozivala je na Zadrugoviziji Dalilu Dragojević jer je prevarila Dejana, posle čega je izbio žestok sukob.

- Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije. Porkockao si poverenje celokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovde neko da povrati od ove budalaštine, svima nam je muka. Prokockao si sve, radi koga? - govorila je Maja Dejanu.

Printscreen

 

- Ti Dalila, ako si krenula svojim putem zašto si se vratila - pitala je Maja.

- Ja neću dozvoliti da ti mene ovde vređaš, da si pet puta član žirija! Ne zanima me uopšte šta imaš da kažeš jer ni tvoj život nije idealan ni malo - besnela je Dalila i prolila gorke suze.

- Čuješ li ti publiku? Proceni šta hoće ova publika da kaže! - dodala je Maja.

Printscreen

 

- Naš narod drži u Zadruzi? - viknula je Dalila.

- Zato što si odron. Treba da kažem da si prostitutka, a ovo je pristojnije - odbrusila je Maja.

- Neću ja tebe vređati, imam ja vokabular za tebe bez problema, ali neću. Svi koji tapšete za Maju povedite je kući neka vam peva 24 sata - nastavila je Dalila.

- Dejane, slušaš li ti pesmu koju pevaš i kroz taj tekst te proziva! - rekla je Maja.

STANIJA U LUDOM PROVODU SA DEČKOM I BRATOM! Marko i Sani u transu, podigli ruke, a muzika svira samo za njih!

Komentari (7)

Loading
Lara

03.01.2022 13:49

Pa GDE ovaj ološ od nikolicke sme nekome da kaže da je prostitutka, Mitrovicu da je više ne zoveš na svoju tv !!!! Teški sljam od žene , bolje joj je da ćuti . A i ova jeremicka , fuuujjj sve same kalasture .

Aurora12

04.01.2022 08:49

@Lara - Kada ovako komentarises, treba da se informises ko je Maja Nikolic, a ko je Dudla. Maja ima pevacku karijeru iza sebe, a tvoja Dudla jahacku. Tako da se to ne moze uopste uporedjivati. Nisam fan Maje Nikolic, ali svaka joj cast, odrona je morao neko da stavi na svoje mesto.

jasna

03.01.2022 14:34

BRAVO BRAVO I BRAVO Majo sve lepo receno

Aurora12

03.01.2022 14:39

Bravo Majo!!!!!Pravo u metu!!!!! Tako se radi sa olosem koji je umislio da rijaliti ne moze bez nje!!! Bravo, bravo, rekla si sve ono sto misli 90% ljudi!!!!!!!!!!

mina

03.01.2022 15:29

Bravo Majo 100 puta bravo sve si u pravu