SKANDAL! Isplivao eksplicitni snimak Nataše Radan, starleta potpuno gola dok radi ovo, a otkriveno i na kom intimnom mestu ima pirsing!
Printscreen

Bivša zadrugarka i starleta, Nataša Radan ima pirsing na intimnom delu tela, a tome u prilog čemu svedoči i video snimak koji je procureo na društvenim mrežama, a koji je nastao dok je starleta boravila u rijalitiju.

Naime, poznato je da kontroverzna starleta voli tetovaže, ali i da stavlja nakit na međunožju. To su i zadrugari videli dok se tuširala. Kamere su snimale taj trenutak u toaletu i video je godinu dana nakon njenog učešća isplivao na internetu.

Ona je ostala upamćena prvenstveno po aferi sa tada oženjenim Amarom, a detalji njihove romanse i njihove privatne prepiske koje su dospele u javnost šokirale su sve.

Podsetimo, o njenoj aferi sa brojnim pevačima brujala je cela Zadruga, a bila je bliska i sa Šakom Polumentom, a pored poznatih pevača Nataša je iskusila ljubav i sa pojedinim cimerima sa velelepnog imanja.

GAZILA JE MENE I MOJU MRTVU ĆERKU! Otkrivena najveća brutalnost Dalile Dragojević, nije imala milosti prema njoj: Nikada neće dobiti oproštaj!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading