OTKRIO I KAKO SE OSEĆA! Poznati voditelj primio drugu dozu vakcine protiv koronavirusa i poslao snažnu poruku građanima Srbije!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj najgledanijeg rijaliti šou programa u regionu i šire, Milan Milošević, iskoristio je priliku da kada nije u "Zadruzi" , od korone zaštiti kako sebe, tako i druge.

Naime, voditelj je u toku jučerašnjeg dana posetio jedan prestonički tržni centar u kom se ponovo vakcinisao, tj. u kom je ovoga puta primio drugu dozu, takozvanu revakcinu. Ceo proces podelio je na storiju svog Instagram profila i potom otkrio da se plašio igle i zbog toga je ovaj potez odlagao, a sada je otkrio i kako se oseća.

OTKRIO I KAKO SE OSEĆA! Poznati voditelj primio drugu dozu vakcine protiv koronavirusa i poslao snažnu poruku građanima Srbije!

Printscreen

 

- Osećam se malo drugačije nego nakon prve vakcine, što mi je unapred rečeno da je vrlo moguće. Malaksao sam i boli me ruka, ali sve će to biti dobro, pratim da li imam temperaturu, pa da uzmem paracetamol ako treba. Kažu da su simptomi poželjni i dobrodošli, pa u bilo kom obliku jer pokazuju da vakcina reaguje. Nisam ga gotovo ni imao pre nego sam seo na stolicu, nego eto čisto taj strah kada je ugledam je jači od mene - rekao je Milan.

Podsetimo, Milan se odlučio da pomogne u borbi protiv koronavirusa pre tačno dvadeset i jedan dan, kada je primio prvu dozu vakcine, kao trenutno, jedine najadekvatnije zaštite protiv ovog virusa.

KLOŠARKO JEDNA! Brutalna svađa Cara i Maje, zadrugarki pao mrak na oči, počela da ga gađa i napravila rusvaj u Beloj kući, a potom žestoko zapretila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kika

29.11.2021 12:47

Ma šta će me učiti jedan zadruge fuj