ŠA BRUTALNO PONIZIO BIVŠU SUPRUGU! Nakon što su Ivana i Tomović ozvaničili vezu, reper opleo po paru, evo šta misli o njihovoj ljubavi
PrintSrceen

Nenad Aleksić Ša se oglasio povodom instagram storija bivšeg učesnika "Zadruge" Vladimira Tomovića koji je objavio sliku sa Nenadovom bivšom suprugom Ivanom Aleksić.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zamisli šta mi reče prijatelj... Želim da me žena gleda kao što Ivana gleda tebe - napisao je Vlada i tagovao Aleksićku, a ona je odmah podelila istu fogotafiju na svoj stori i dodala srce, te su mnogi pomislili da su na ovaj način ozvaničili svoju vezu.

Podsetimo, Ivana i Vlada su već duži period u jako prisnom odnosu, ali se oni još uvek nisu oglasili povodom ove teme. Redakcija portala stupila je u kontakt sa Nenadom, koji se ovim povodom oglasio sa jasnim stavom.

Foto: PrntScrn

 

- Reći ću ti onako po narodski, mene zabole ku*ac i za Ivanu i za Tomovića. Ne zanimaju me ni za tri života. To je onako narodski i od srca, zabole me ku*ac za to. Iskreno. Ne zanimaju me, kao da pričam o nekome koga ne poznajem - izjavio je Aleksić.

PARFEM SE LAKO KUPI, DALILA JE LJUDSKI ODRON! Oglasila se Maja i brutalno ponizila Dragojevićevu, a onda otkrila i da li će oprostiti Filipu sve!

Komentari (1)

Loading
Adam

18.11.2021 00:38

Da si isao u skolu,znao bi da te ne moze boleti nesto sto nemas!