MAJA SE NE ZAUSTAVLJA! Marinkovićeva ponovo iskopirala Anu Korać od glave do pete, šokantno izdanje starlete naišlo na veliku osudu javnosti! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Već duže vremena mediji pišu o slučnosti između Maje Marinković i Ane Korać, jer je nemoguće zažmuriti na činjenicu da Maja kopira stajlinge i estetske zahvate popularne starlete, a sada je otišla korak dalje.

Naime, Maja se pojavila na jednoj promociji u potpuno identičnom stajlingu koji je ponela Koraćeva nedavno i napravila haos na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Maja Marinković u potpunosti iskopira stajling Ane Korać. Isto se desilo i na superfinalnoj večeri Zadruge 4, kada je Ana, primetivši istu haljinu kod Maje, postavila sliku i napisala pa dobro šta, lagano.

Podsetimo, Maja Marinković je nedavno uradila uradila nove, veće grudi, a oblik i veličina su iste kao kod Koraćeve, što ne bi bilo čudno da i sama Maja u više navrata nije isticala kako je Koraćeva nervira, a ipak želi da liči na nju.

SVAŠTA JE RADILA U PAROVIMA, ZNAM JA SVE! Kontroverzna rijaliti zvezda raskrinkala Dalilu i njen opaki plan, a nakon ove izjave ništa više neće biti isto!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading