OGLASILA SE DALILINA ROĐAKA! Iznenadiće mnoge ono što je rekla o braku Dragojevića
Foto: Youtube/Printscreen

U jeku drame Dragojevića, oglasila Dalilina rođaka Marima iz Sarajeva.

Naime, ona je svim srcem stala uz Dalilu i uputila poruku njenim dušmanima.

OGLASILA SE DALILINA ROĐAKA! Iznenadiće mnoge ono što je rekla o braku Dragojevića

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uz moju Dalilu sam svim srcem, a njenim dušmanima mogu da poručim samo da je strašnjje biti sa nekim koga ne voliš. Ono što je uradila je pošteno - rekla je Dalilina rođaka Merima, a nema sumnje da će ova podrška zadrugarki i te kako značiti.

MUJIĆU PONOVO POZLILO ZBOG ĆERKE Dalilin otac prebačen u bolnicu, komšije strahuju za njegov život!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena

04.11.2021 15:33

U pravu si. Sto da zivis sa nekim koga nevolis. On je los covek odrekao se majke bez razloga. Prodao veru za veceru

ZOKA

04.11.2021 15:42

Verovatno da je ista kao i rodjaka, sto joj je ocu pozlilo, nerazmislja o najbližima zato sto je SAMOZIVA, bahata i strasno drska i bezobrazna

Ila

09.11.2021 17:22

Inspektorka LILI e javo za medije pre neki dan izjavila o "njenim ranim radovima" Devojka na pOna je boesna i nju trea ečiiti. Kod nje su sve redosti poremećene.oziv itditd. Šta od takve žene očekivati.Bahata, nekulturna,nevaspitana, umislila je da je neko.Zla je do koske.manipulatorka je za medalju.Deki je nikada neć oprostiti IZDAJU na nacionalnoj TV. Mogla je da se razee i da udje u ZauguCar će je ćutnuti pa samo tako. Svestan e da čak ni za njega to nije žena.o se sa njom igra.Zartela je priču, balavi sa njimpred mužem, Deki je za nu gospodin, pored koga ubuduće neće ni proći.Ne želi e više u svom životu, jer je pokazala se najgore.Pere se pljujući na njega. Tvoju podršku tumačim "ko do učešća" u njenom promiskuitetnom delovanu napolju...Pa ko nu može da vo9li. Ima napade histeričnom plakanja.Folira da se onesvešćuje itd. Ona je otkačena. Dekija može samo da zaboraviOn je EKSTA mladić i biće srećan do kraja života sa devokom koja ga čeka napolju,prelepom i normalnom bez "prljave rošlosti" a u to će mu radjati decu.