TARA SIMOV U LUDOM PROVODU SA ĆERKOM JASNE MILENKOVIĆ JAMI Devojke su bile u punom sjaju na jednom beogradskom splavu, a svi su primetili koliko Lea liči na mamu
Foto: Youtube/Printscreen

Tara se tip-top sredila, nadogradila kosu, pa se provodila na jednom beogradskom splavu za separeom sa bliskim ljudima. Društvo je Tari pravila Maja Marinković, bivša zadrugarka Ivana Marinković, ali i Lea Milenković, ćerka pevačice Jami.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dve napravile su snimak za Instagram, a mnogi nisu ni znali da su dobre drugarice. Ono što su svi primetili jeste koliko Lea liči na poznatu majku.

Podsetimo, Jami je svojevremeno priznala da Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Leu je pevačica dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, manekena i učesnika rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju - pričala je svojevremeno Jami.

MENSUR RAZBESNEO CARA Ajdarpašić svojim izlaganje isprovocirao zadrugara, pa prozvao bivšeg učesnika koji mu je bio ljuti rival

Komentari (0)

Loading