O OVOM SKANDALU BRUJI CELA SRBIJA! Otkriveno ko stoji iza Majinog intimnog snimka na kom je gola i brutalno vređa oca Takija, u pitanju je osveta?!
Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Branislav Radonjić Brendon objavio je na svom Jutjub kanalu skandalozni intimni snimak bivše rijaliti prijateljice Maje Marinković i sad se svi pitaju kako je došlo do objavljivanja videa na kojem je zadrugarka gola.

Naime, Maja i Brendon već neko vreme su u ratu, a ovo nije prvi snimak na Brendonovom Jutjub kanalu, sve u nameri da je javno ponizi i nastavi rijaliti posle rijalitija.

On je i ranije govorio o Majinom intimnom životu i tom prilikom je optužio da nije znala sa kim je ostala u drugom stanju, te da je svoju trudnoću htela da iskoristi u marketinške svrhe, ali i da na taj način dobije naklonost bivšeg momka Marka Janjuševića Janjuša.

- Maja je meni saopštila da je u drugom stanju. Samo je govorila da je u drugom stanju, da je trudna, ali ni ona sama nije bila sigurna sa kim je trudna, u opticaju je bilo i treće lice. Ja sam totalno bio zbunjen, ja sam to prihvatio i potresao sam se zbog nje. Zatim se ona meni određeni vremenski period nije javljala i ja sam se onda pitao šta se desilo, ona mi je onda ispričala tu priču, koju je javno iznela, ali je meni rekla kako ona uopšte ne zna da li je to bilo sa Janjušem ili je to bilo sa trećom osobom i ona je odlučila da to iskoristi u markentiške svrhe - naveo je Brendon u svom videu.

ĐUBRE MATORO, JE*EM LI TI MAMU... Procurio skandalozni snimak gole Maje Marinković kako brutalno psuje i vređa rođenog oca?!

Marinkovićeva nije želela da ćuti na njegove optužbe, pa se oglasila na svom Instagram profilu i rekla kako Brendon sve ovo radi zbog toga što ona nije želela da dođe u njegovu emisiju, a tom prilikom je podelila i njegov broj telefona, adresu na kojoj stanuje i poruke iz kojih se vidi kako Brendon navaljuje da snimaju zajedno video.

- Mislim da je sada sve jasno, s obzirom na to da sam ga iskulirala, jer je dečko napast živa. On iznosi ovakve laži. Kako to, pa su dokazi uvek na mojoj strani - napisala je Maja na Instagramu pa dodala:

O OVOM SKANDALU BRUJI CELA SRBIJA! Otkriveno ko stoji iza Majinog intimnog snimka na kom je gola i brutalno vređa oca Takija, u pitanju je osveta?!

Printscreen

 

- Brendonova adresa i broj telefona. Zaintresovan je za druženje sa galantnim muškarcima, batica nam je pasivan i traži isključivo aktivne momke. Čeka vas Brenda, upravo je obrijala noge - napisala je Maja i tu se nije zaustavila.

- Ja zaista nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima, poput Brendona koji izmišlja takve laži zarad malo pregleda na Jutjubu, dno dna od čoveka. Sve što je rekao je laž i biće tužen za sve što je rekao - istakla je Marinkovićeva.

Brendonov odgovor ubrzo je usledio. On je na svom kanalu nizao videe posvećene bivšoj prijateljici, a najviše je odjeknuo poslednji u kom, se vidi gola Maja Marinković koja priča na telefon i psuje, dok je nepoznata osoba snima, kako se čini bez njenog znanja.

OVE REČI SU SVIMA PROMAKLE Dalila Dragojević po završetku rijalitija ostavlja Dejana, izjavila gde će živeti nakon Zadruge!?

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

14.10.2021 18:09

Koga interesuje misljenje MAJE KITE .FUJ.