MAJA NIJE ZNALA KO JE OTAC DETETA Bivši zadrugar izneo mračne tajne iz Majinog života, potpuno raskrinkao prijateljicu i obelodanio sve!
Printscreen

Doskorašnji prijatelji Maja Marinković Branislav Radonjić Brendon žestoko su zaratili, a sada je Brendon otkrio da Takijeva ćerka uopšte nije znala s kim je zatrudnela, iako je javno govorila da je to Marko Janjušević.

- Nakon izlaska iz rijalitija Maja me je histerično pozvala i rekla kako mora da razgovara sa mnom. Sopštila mi je da je u drugom stanju i da se testirala dva puta, ali je isto tako tvrdila da ni ona sama nije sigurna s kim je trudna, jer je u opticaju i treće lice. Ona je odlučila da to iskoristi u marketinške svrhe i rekla mi da jedva čeka neku najgledaniju emisiju kako bi svim ljudima rekla da je u pitanju Janjuš. Cilj joj je bio da njega predstavi kao najvećeg zlikovca, a sebe kao najveću žrtvu. Pitao sam je zašto to radi, odgovorila mi je da želi da mu se osveti. Njen plan je bio da ponovo pridobije Janjuša jer ona zna da je on slab na decu - rekao je Brendon na svom Jutjub kanalu, nakon što Maja na istom nije želela da se oglasi, a zatim doda:

MAJA NIJE ZNALA KO JE OTAC DETETA Bivši zadrugar izneo mračne tajne iz Majinog života, potpuno raskrinkao prijateljicu i obelodanio sve!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Zamolio sam je da tu priču ispriča za moj kanal, ali nije htela jer je jurila veće televizije zbog popularnosti. Želela je da sebi poveća cenu za ulazak u rijaliti i iskoristila je svoju neželjenu trudnoću za to što je po mom mišljenju veoma morbidno. Ona nije ništa drugo do veliki bezosećajni manipulator - rekao je Brendon.

BEŽALA JE OD KUĆE SA TORBOM PUNOM PARA!? Komšinica Kulićevih iznela skandalozne detalje o ovoj porodici, jurili se po ulici i pravili haos?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lana

05.10.2021 04:44

Brenda ozbilno bolesna.cim nije po njenom odmah,pljuje,laze i izmislja!

Ja

05.10.2021 09:04

Brendon je u pravu. Ona nije znala ko je otac deteta. Zato nije zadrzala trudnocu. Ustvari takve zene ne treba ni da radjaju

KoBra

05.10.2021 11:10

Ko je terao Majakitu da ostane trudna? Maja ne moze bez kite pa to ti je,a posle joj djavo kriv. Jedva cekam da udje u zadrugu pa da one prangije od bivsih momaka malo izhendla.