RIJALITI ZVEZDA VRAĆA SE U BELU KUĆU?! Zadrugarka uhvaćena u trenutku dogovora, planira da poremeti neke odnose u kući
Printscreen

Peta i poslednja sezona rijalitija "Zadruga" se zahuktava, a u Belu kuću u Šimanovcima uselili su se brojni zadrugari - neki novi, neki stari rijaliti takmičari.

Ipak, jedne rijaliti zvezde nema, a njeno odsustvo se i te kako oseća. Reč je o Mini Vrbaški.

Mina je nedavno istakla da ne planira da ulazi u "Zadrugu" ove godine, iako je do sada bila u svakoj sezoni. Rekla je da želi da se posveti karijeri modela, da započne svoj biznis i da završi školu. Ipak, navodno se njeno mišljenje promenilo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mina je išla da pregovara sa čelnicima Pinka. Dobila je odličnu ponudu koju ne može da odbije. Velika šefica Milica Mitrović joj je izašla u susret za neke stvari koje je Mina zahtevala, brzo su se dogovorile. Unutra je njen bivši dečko Mensur Ajdarpašić, pa su znali da bi bilo zanimljivo da i Mina uđe - priča izvor i dodaj:

- Ona je odbila da uđe kad i svi. Imaće drugačiji tretman i ući će uskoro u rijaliti. Njen povratak će biti veoma zanimljiv, u trenutku kad se niko ne bude nadao.-

Printscreen

 

Mina je inače posetila zgradu ružičaste televizije, gde se neko vreme zadržala, a onda je izašla vidno zadovoljna. Sve vreme je tada razgovarala telefonom.

DEJAN ZBOG DALILE GODINAMA NE GOVORI S MAJKOM A ovo je razlog što Biljana nikada nije prihvatila snaju!

MIKSI ZAPEVALA CECIN HIT! Rijaliti zvezda ne odustaje od pevačke karijere!

Komentari (0)

Loading