MRZEĆU SEBE ŠTO SAM DOZVOLILA DA ME BAŠ TI ZAMRZIŠ Tara Simov se obratila Nenadu uz poruku koja slama srce, ipak se pokajala?!
Foto: Printscreen/instagram

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su ovih dana u žiži javnosti zbog skandala i javnih prozivki koje stužu i sa jedne i sa druge strane. 

Bivša zadrugarka ga je optužila da je progoni, pretila je da će tražiti zabranu prilaska, objavila snimke u kojima on navodno nožem pokušava da provali u toalet u kome se ona nalazila, a sada je na Instagramu objavila citat nepoznatog autora u kojem je, po mišljenju mnogih, priznala da se kaje.

- I mrzeću sebe što sam dozvolio da me baš ti zamrziš i da baš ti misliš kako sam ja najgori na svetu. A samo sam tebi želeo da budem dobar i samo me ti dobrog nikad imala nisi.

MRZEĆU SEBE ŠTO SAM DOZVOLILA DA ME BAŠ TI ZAMRZIŠ Tara Simov se obratila Nenadu uz poruku koja slama srce, ipak se pokajala?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Citat jeste napisan u muškom rodu, ali s obzirom da ga je okačila na svoj profil, očigledno su ovo misli koje ona u ovom trenutku deli.

Mnogi su prognozirali da će se ovaj par ponovo pomiriti i preći preko svih izgovorenih reči i optužbi, bez obzira što su oni bezbroj puta izjavili da je sad stvarno kraj.

Da li će ponovo započeti svoju romansu i da li su se strasti konačno stišale ostaje nam da saznamo u narednim danima.

BONUS VIDEO:

ON JE OSMISLIO LEGENDARNI PLES ZA "CRNO NA BELO" Irfan se oglasio i otkrio šta mu je rekla Viki Miljković povodom viralne koreografije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Još..

23.08.2021 21:12

samo mu nije otela sve preostale pare iz sefa i zapalila zgradu u kojoj živi...