ON JE OSMISLIO LEGENDARNI PLES ZA "CRNO NA BELO" Irfan se oglasio i otkrio šta mu je rekla Viki Miljković povodom viralne koreografije
Foto: Printscreen/instagram

Pesma Viki Miljković "Crno na belo" ovog leta je napravila pravi haos na muzičkoj sceni, a sve je krenulo od mladog Irfana Salkovića, koji je na jednoj privatnoj žurki zajedno sa svojim prijateljima izveo koreografiju koju danas "skidaju" i mnoge javne ličnosti kao što su Milica Todorović, Vesna Đogani, Teodora Džehverović i mnogi drugi. Ali ne samo javne ličnosti. Bukvalno na stotine snimaka svakodnevno osvane na društvenim mrežama kako sada neko drugo društvo pokušava da skine plesne pokrete koje je Irfan izveo na tom prvom snimku.

ON JE OSMISLIO LEGENDARNI PLES ZA

Foto: Printscreen/instagram

 

Irfana je preko noći postao zvezda na društvenim mrežama a ekipa gore navedenog portala pitala ga je da li je očekivao da će njegova koreografija izazvati takav haos ovog leta.

Haos koji je nastao nismo očekivali jer smo, sada već poznati video, snimili čisto da nam ostane neka uspomena sa letovanja. Izuzetno nam je drago što je nas snimak izazvao pozitivne reakcije i što smo pesmu "Crno na belo" nakon 18 godina vratili na top listu - rekao je Irfan.

Interesantno je da su u međuvremenu Irfan i Viki stupili u kontakt. I ne samo to. Oni su zajedno tu koreografiju izveli na jednom Violetinom nedavnom nastupu.

Imali smo tu čast da nas Viki Miljković pozove na svoj nastup, gde smo se upoznali i skupa otplesali koreografiju. Viki je oduševljena celokupnom situacijom i drago joj je što je region, kao i ona sama, prepoznala našu pozitivu koju smo preneli ljudima kroz snimak od tridesetak sekundi - rekao je Salković.

BONUS VIDEO:

KAO PRESLIKANE Goca Tržan objavila fotku sa ćerkom, pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading