ODVEO JE PRED OLTAR I PRE NEGO ŠTO SMO MISLILI Kristijan Golubović i Kristina Spalević u zanosu, a evo kako je sve izgledalo! (FOTO)
Printscreen

Kristijan Golubović i Kristina Spalević ovog leta su odlučili da proputuju Srbijom. Stalno kače objave gde su bili i na taj način šalju pravu i patriotsku poruku svojim pratiocima kako je najbolje leto provesti u svojoj domovini i upoznati se sa njenim kulturnim blagom i prirodnim lepotama. 

Foto: Alo.rs

 

Danas su bivši zadrugari posetili jednu od najvećih svetinja pravoslavlja - manastir Tumane, sveto mesto gde se događaju mnogobrojna čuda.

Golubović je na svom Instagramu podelio sliku kako sa svojom izabranicom stoji isped ikone Hrista Spasitelja. Kristina je na slici u potpunom zanosu ispred lepote ovog mesta i gleda visoko iznad sebe. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, nije se svima dopalo kako se Kristijan pojavio na ovom svetu mestu. Bio je obučen u šorc i majicu na bretele što po kanonima pravoslavlja nije način na koji se ulazi u zdanje manastira. Stoga su se kritike usijale u komentarima ispod.

 "Ovaj kako je obučen ko da ide u vrtić, a ne u manastir"  "U manastir tako obučen? E moj Goluboviću, kakva si ti budaletina" - samo su bili neki od oštrih komenatar upućenih Kristijanu.

BONUS VIDEO:

DA LI JE MOGUĆE, LJUBAVNI ČETVOROUGAO?! Nova-stara devojka Nenada Aleksića Ša i Mateja Matijević su povezani, a evo i kako!

Komentari (4)

Loading
ja

21.08.2021 19:39

Prljav i gresan narod ne treba pred oltarom,greh je.

Zoran

22.08.2021 08:05

@ja - Očitati mu lekciju i ne pustiti ga da uđe!