MAJA MARINKOVIĆ NA OPERACIJI LICA! Zadrugarka objavila fotku iz bolnice, više neće izgledati isto!
Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković prošle noći izašla je sa bivšim cimerima iz rijalitija Zadruga u noćni provod, a među njima su bili Ivana Marinković, Monika Horvat i Filip Car

Međutim, nekoliko sati ranije Marinkovićeva je bila na stolu kod plastičara. Naime, ona se vratila iz Crne Gore nedavno, a njen otac Taki Marinković otkrio je za medije da će se Maja podvrgnuti još jednoj plastičnoj operaciji grudi.

To ovaj put nije uradila, ali nije traćila vreme, te se uputila ka jednoj privatnoj klinici, kako bi osvežila lice nakon toliko dana provedenih na moru. Maja je dokumentovala fotografijom na Instagram sotirju da se nalazi kod popularne doktorke, pa je otkrila da jhe uradila popunjavanja jagodica filerom, ali i razne pilingde kože i zatezanje lica.

MAJA MARINKOVIĆ NA OPERACIJI LICA! Zadrugarka objavila fotku iz bolnice, više neće izgledati isto!

Pintscreen

 

 

Maja je neko ko ne krije svoje estetske korekcije, ističući da se oseća mnogo lepše i samopouzdanije kada je zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Mnogo puta se komentarisalo u rijalitiju da je preterala sa korekcijama, ali ona je uvek imala spremao odgovor, da je njoj najbitnije da se ona dobro oseća u svojoj koži.

BONUS VIDEO:

I POBEDNIK SAM I GUBITNIK, RIJALITI MI SE US*O U ŽIVOT Ša priznao neke svoje greške a onda opet stao na Tarinu stranu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Suza Kg

05.08.2021 11:47

I normalno, čokoladne bananice umesto obrva 😂😂😂😂

Nina

05.08.2021 14:57

I macu je suzila ,orosila,stavila filing,jer treba novu budalu sluditi onako kako nimfomanka ume .Muskarci stize vam Majakita ,treba joj najmanje 10 njih dnevno