JEZIVE UVREDE! ŠA ISPROZIVAO ĐOGANIJA NA VERSKOJ OSNOVI Isplivala prepiska u kojoj reper pogrdno govori o kolegi! (FOTO)
instagram/nenadaleksicsha

Nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga", Nenad Aleksić Ša svakodnevno šokira javnost iz raznih razloga. Veza sa Tarom Simov, pominjanje bivše supruge u negativnom kontekstu i svađe sa Zadrugarima su redovan predmet komentara na društvenim mrežama, ali sada je zaista preterao.

Ša više ne bira koga će da vređa i s kim će da se svađa paje ovaj put opleo po nekadašnjem kolegi i saradniku Bakiju B3.

instagram/nenadaleksicsha

 

Marko Đedović je objavio šokantnu prepisku Nenada Aleksića sa kolegom iz medija u kojoj je uvredio Bakija na verskoj i nacionalnoj osnovi! Iako je Ša želeo da sve ostane između njih, prepiska je objavljena na Instagramu, na profilu Marka Đedovića. Ša je tom prilikom napisao:

- Kako može da joj se sviđa Šiptar? Bajrush Đogan, predstavlja se kao Andrija Đogani. Ja sam njemu gostovao na pesmi, ali da ga gledam kao brata ne mogu - rekao je Ša.

Foto: Printscreen/instagram

 

Đedović je ovo morao dodatno da prokomentariše, s obzirom da je Ša organizovao nastup upravo za Bajram:

- Dragi drugari, eto ko vam je prodao 260 ulaznica za gostovanje za Bajram i ko vas zabavlja. Mislim, 260 od kapaciteta koji je 1000. Koga vi plaćate drugari? Srećan Bajram još jednom svim dobrim ljudima! - napisao je Đedović i ovim prozvao Ša da mu nastupi nisu posećeni.

Instagram/marko_djedovic__

 

BONUS VIDEO:

ZA TARU NE BIH DAO NI 50 DINARA! Lepi Mića žestoko opleo po Simovoj, pa otkrio tajne zadrugara!

Komentari (2)

Loading
Beli

21.07.2021 18:36

Ne znam ko je Ša, ali za Djogaje i Bukve je u pravu!!!

Zlata

21.07.2021 19:07

Au,odoše daleko.Ša...završio si karijeru.Svaki musliman koji ti dodje na koncert je idiot.Sve nacionalnosti i vere se trebaju poštovati i uvažavati a ovo djubre Ša mrzi muslimane a tako če reci i za sve Nula od coveka.Svi ga ignorisite