MAJA UCENILA JANJUŠA! Prisiljava ga na zajednički život, zna mu tajne i drži ga u šaci!
Printscreen

Iako je bezbroj puta ponovio da će sa Majom završiti svaku priču čim napusti "Zadrugu", izgleda da to neće biti lako kao što je zamislio!

MAJA UCENILA JANJUŠA! Prisiljava ga na zajednički život, zna mu tajne i drži ga u šaci!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Maja Marinković, Janjuševa bivša devojka, ne želi da pusti Janjuša tako lako jer veruje da je njihova ljubav prava. Bez obzira na mnogobrojne svađe i poniženja kroz koje su oboje prošli Maja želi da se bori za njihovu vezu i zajedničku budućnost po svaku cenu. Sada ga je ucenila da mora da živi sa njom!

MAJA UCENILA JANJUŠA! Prisiljava ga na zajednički život, zna mu tajne i drži ga u šaci!

alo.rs/printscreen

 

 

- Maja još od prošle godine zna neke Janjuševe mračne tajne i ima ga u šaci! To nije iznosila u rijalitiju jer je želela da ima keca u rukavu i kada izađu, ali ga je sad zato sačekala na zicer. Rekla mu je da mora da živi s njom i da ostane s njom u vezi inače će sve njegove tajne obelodaniti, nakon čega mu neće biti dobro i on zbog toga mora da igra po njenom. Još nije prelomio i pristao jer im je prošlog leta policija dežurala na vratima pošto su se svako malo svađali i tukli. On je dečko siguran da će i ovog puta biti tako, pa je izbegava, ali kako ga ima u šaci, teško će se izvući - otkrio je izvor blizak Maji.

BONUS VIDEO:

 

TARA UZELA NENADU AUTO! Ša će pobesneti kad bude video šta ona radi sa njegovim kolima nakon raskida!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nikola

20.07.2021 06:11

Neinteligentna majo sta ti nije jasno covek se oblaci u zensku garderobu vidis da mu nesmeta ceskanje sa Brendonom kad je i kad nije zadatak samo trazi izgovor da se obuce u zensku garderobu covek je neinteligentan najblaze receno nemoze dve sa smislom recenice da sastavi a ti da ti smanjim troskove psihijatra resi odnose sa mamicom pa ces manje kukati kad te ostave kad te ona ostavila svi ce to ti se mota u podsvesti oboje ste retko neinteligentni ovaj savet je besplatan