STISAO JE I NE PUŠTA Vladimir i Ivana pokazali kako uživaju u Crnoj Gori, reperova bivša i Tomović razgolićeni ne skidaju ruke jedno sa drugoga (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija/Printscreen

Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je Ivana otključala svoj profil na ovoj društvenoj mreži Instagram i objavila novu fotografiju koja je dobila nekoliko hiljada lajkova. Na njenu lepotu nije ostao imun ni Vladimir, pa je javno prokomentarisao kako je lepa.

Tomović je još tokom trajanja rijaltija na sva usta hvalio reperovu ženu, bacajući drvlje i kamenje na Ša, jer je zbog Tare pogazio svetinju braka i unesrećio jednu divnu ženu kao što je Ivana.

- Ukrašće mi te neko - napisao je Vladimir. Ovo je mnoge iznenadilo, ali još više Ivanin odgovor. - Neće, neće, ti si moj zaštitnik - napisala mu je ona tada.

STISAO JE I NE PUŠTA Vladimir i Ivana pokazali kako uživaju u Crnoj Gori, reperova bivša i Tomović razgolićeni ne skidaju ruke jedno sa drugoga (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Da je njihov odnos sve ozbiljni potvrdili su pre nekoliko dana kada je Tomović pozvao Ivanu da dođe kod njega na more, što je sudeći po fotografiji koju su danas objavili na društvenoj mreži Instagram i uradili.

Svi čekaju rasplet situacije, da li ćemo uskoro videti i poljubac vreme će pokazati.

Bonus video:

Janjuš raznežio fotokom sa ćerkom Krunom, OVDE pogledajte kako uživaju na bazenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ava

13.07.2021 16:16

auuuuu.......ivana..... pa ovo joj zaista nije trebalo

Vlada

13.07.2021 17:38

Sve je to namestaljka i dogovor kako bi opet uzeli lep honorar i usli u zadrugu 5 i Tomovic i Ša i njegova bivsa zena. Svo troje su smisljeno sve odradili. Evo cekajte i videcete da ce svo troje uci u zadrugu5. Mozda ne odmah u startu svi ali svakako ulaze.