Ivana i Brenina snajka pokreću zajednički biznis, nakon razvoda od repera Aleksićeva ne gubi vreme
Foto: Printscreen/instagram

Sada već o zvanična bivša supruga  Nenada Aleksića Ša i Brenina snajka Sandra Miljaković rešile su da udruže snage i otvore salon lepote.

Ivana je već dugo u ovom poslu i odlično joj ide, a Sadra se bavim profesionalnim šminkanjem i obukam mladih šminkera.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ivani je nakon razvoda sa Ša pripalo pola imovine koju je stekla u braku sa reperom, pa želi da novac uloži u biznis. Pošto se druži sa Sandrom došla je na ideju da se uortače. Za sada je ideja da naprave luksuzni salon, koji pruža usluge frizera, šminkera, masažu, depilaciju, manikir i pedikir. Njih dve se odlično kapiraju i najbolje su drugarice, a posebno su se zbližile kada je Ivana prolazila agoniju sa bivšim mužem. Sandra je stalno bila uz nju, dizala je psihički i izvlačila je iz kuće kada je Ivana pokušavala da se sakrije od sveta. I sada posle razvoda se ne odvaja od nje, pa je tako nedavno vodila na otvaranje splava Viktora Živojinovića “Move”, kom su pristutvovali Brena i Boga. Ideja o otvaranju zajedničkog salona dopada se i Vikrou, jer on zna da je Ivana izuzetno vredna devojka. Naravno, Brena bi im dosta pomogla sa svojim stavom i uticajem, ona bi im bila zaštitno lice salona. Brena se inače ne meša u Sandrin posao, ali je uvek tu da da savete – rekao je izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ivana nije imala želju da se sveti bivšem mužu, već su sve sporazumno rešili. Ona već ima svoj salon lepote, ali pošto se on nalazi blizu stana gde je živela sa Nenadom, Sandra i ona traže novu lokaciju. Ne želi više ni da ga sretne, niti da radi u njegovoj blizini. Već su obišle nekoliko lokala u Westu, ali konačnu odluku još nisu donele – rekao je izvor.

Pogledajte OVDE dok Ceca blista u rođendanskom izdanju, svi komentarišu dečka Bogdana koji je stigao u poslednji čas sa treninga

 

Komentari (0)

Loading