IZGUBILI BEBU Dalili I Dejanu Dragojeviću se svet srušio u jednom trenutku, fotografija iz bolnice kida dušu (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Popularni rijaliti-bračni par Dalila i Dejan Dragojević nedavno su imali ogroman razlog za sreću. Međutim, sudbina je imala drugačije planove.

Nakon mnogo komplikacija Dalila je uspela da zatrudni, ali beba, kako rijaliti-zvezda navodi, prestala je da raste, te ju je izgubila.

- Da..to je bio najlepši dan našeg života..dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu,a par dana poslije toga bili smo neko kome se svet srušio... Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo-napisaću... Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsretniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo - istakla je na društvenoj mreži Instagram neutešna Dragojevićka, pa dodala:

- Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem "da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti". Nema padanja i nema odustajanja.. Vaši Deki i Dalila - zaključila je ona.

Pogledajte OVDE starleta nije ostala dužna Goluboviću, rekla mu je što joj je bilo na duši

Komentari (0)

Loading