BIVŠA ZATVORENICA SE SKINULA I ZAPALILA INSTAGRAM! Nina Prlja izvajanu zadnjicu i bujne grudi stavila u prvi plan, starleta nikad se*sepilnija (FOTO)
Printscreen

Nekadašnja rijaliti zvezda, voditeljka, ali i zatvorenica koja je bila osumnjičena da je prenosila narkotike, Nina Prlja, objavila je na Instagramu sliku koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova.

Srpska starleta je pozirala u minijaturnom bikiniju koji je otkrio tetovažu na kuku i butini, ali i ogromne, silikonske grudi i zategnut stomak i guzu.

Nina je pre nekoliko dana iznenadila pratioce i slikom bez šminke, zbog koje su mnogi pisali u komentarima da "ne liči na sebe".

BIVŠA ZATVORENICA SE SKINULA I ZAPALILA INSTAGRAM! Nina Prlja izvajanu zadnjicu i bujne grudi stavila u prvi plan, starleta nikad se*sepilnija (FOTO)

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde... Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari - ispričala je Nina u rijalitiju.

NAKON JEZIVIH PRETNJI SMRĆU! Oglasila se Sanja Stanković, zadrugarka van sebe zbog stravičnih poruka, mora hitno u policiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jula

02.11.2021 18:53

Reci ljepoto od zene kako si mogla sa onom balvanom iz zete da se zabavljas.