NAPRAVILI ŠTETU OD 5.000 EVRA?! Ivan i Milijana demolirali stan, u jeku svađe razlomili wc i polupali čaše, njegova prijateljica otkrila sve
Printscreen

Мilijana Bogdanović i Ivan Gavrilović u žaru svađe navodno su polupali apartman koji su iznajmili nakon izlaska iz „Parova".

Ovaj kontroverzni par, koji je zatalasao domaću javnost svojom vezom ne zna gde udara otkako se sve završilo.

- Ivan i Milijana mislili su da će im nakon završetka „Parova 9" cvetati ruže i da će izlazak iz vile biti ulazak u novi svet i nove pobede. Kada im je izmakla kruna od 20.000 evra, smejali su se, kao da to njima ne treba jer imaju ljubav i jedno drugo. "Mi ćemo da živimo samo od ljubavi. I sje*ali smo njegov brak zbo toga što smo se voleli. Makar bili u najgoroj bedi, bićemo zajedno i imaćemo jedno drugo. Ja ga volim i da nema dinara“, govorila je Milijana kada sam išla da joj odnesem veš u produkciju. Ja sam znala da neće ništa da bude kako valja jer znam njen temperament. Samo sam čekala da izađu i vide šta je realnost - počinje starletina prijateljica koja je s njom u celoj priči i zna sva dešavanja sada kada su oni napolju.

- U subotu veče, kada su konačno izašli iz vile u Zemunu, nisu znali gde će. Ivan je pokušao da uđe u svoju kuću, ali ga je zatekla promenjena brava. Bio je užasnut. Hteo je da odvali vrata, ali ga je Milijana sprečila. Onda su skupili sve pare koje su imali i uspeli preko neke veze da rezervišu apartman u Zemunu. To je bila opcija da imaju gde da prespavaju i malo budu sami. Prva tri dana bila je idila. Ljubav na sve strane. Nisu izlazili. Vodili su ljubav 24 sata. Onda je ona naprasno poludela. Počela je da mu prebacuje kako ju je obrukao. Kako je sada bez dinara i zato što je ženi dao stan i nije tražio svoja prava - nastavlja zajednička drugarica koja je i sama bila zabezeknuta onim što se desilo. Ona kaže da je malo falilo da interveniše policija.

- Oni su se jedne večeri tako posvađali da je grmelo. Ona mu je zamerila što je ženi dao kuću i ona sada mora da baca pare na stan na dan. Ivan je poludeo i počeo da galami na Milijanu. Onda je ona, izrevoltirana, počela da lomi sve oko sebe. Letele su čaše, tanjiri, slike sa zidova. Ivan se nije trudio da je zaustavi, već se zavukao u drugu sobu da ga ne ubije. Ona je slomila čak i televizor. Ma ne znate koja je to drama bila. Toliko je ludela da je i vrata od kupatila probila. Jednog momenta stanje bio demoliran. Užasno je bilo sve. Ivan je uspeo da je smiri, ali nisu mogli da izbegnu da plate sve što su polomili. Iznos je bio preko 5.000 evra. Gazdarica stana je tražila pare odmah, inače bi zvala policiju, što bi tek izazvalo haos - završava prijateljica kontroverznog para.

Ivan nije hteo mnogo da komentariše priču njihove prijateljice.

- Ako smo slomili čašu i malo se posvađali, ne znači da smo se tukli - rekao je Gavrilović.

IVAN I MILIJANA KUPILI STAN NA ZLATIBORU Prevario je ženu u rijalitiju, a sada je sa ljubavnicom pobegao iz Beograda! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading