SVAĐAMO SE SVAKI DAN, ALI NE MOGU BEZ NJE Glumac Marko Jovičić o koleginici i verenici Tanji Pavlović, pa otkrio kada je svadba
Foto: Printscreen/instagram

Marko Jovičić kadar deli sa partnerkom Tanjom Pavlović, sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi i uprkos svakodnevnim svađama, njih dvoje planiraju svadbu za sledeću godinu. Glumac je koleginicu zaprosio u novembru prošle godine na ostrvu Šri Lanka, priredivši joj iznenađenje u azilu za slonove, a ostatak ekipe serije "Igra sudbine" je podelio tada radosne vesti.

SVAĐAMO SE SVAKI DAN, ALI NE MOGU BEZ NJE Glumac Marko Jovičić o koleginici i verenici Tanji Pavlović, pa otkrio kada je svadba

Printscreen

 

- Sve mi pomaže oko papirologije i organizacije jer jurcam na petsto strana. Na dnevnom nivou imam više od pedeset poziva i stvarno mi pomaže i svuda stiže. To je jedini način da dvoje funkcionišu, mi stvarno funkcionišemo kao jedna osoba, jer sve što ne mogu da postignem, stiže ona. Uvek me zove kada zna da mi je nešto usputno, pokupi ovo, tako da sve završavamo zajedno. Svakodnevno se posvađamo i profesionalno i privatno - ističe glumac i otkriva da je svadba zakazana za sledeću godinu.

- Mi smo izgovorili sudbonosno “da“ već prilikom veridbe, ali postoje tri faze veze, prva je za ruke, druga za noge, a treća je za vrat. Mi smo sada ona treća. Sledeće godine u julu će biti taj momenat.

Glumca je publika zavolela kroz ulogu Jamezdina u seriji “Igra sudbine“, a on otkriva da će ovaj lik živeti i u narednim epizodama.

- Dogovoreno je još hiljadu epizoda, dakle mi smo ovih petsto snimali četiri godine, tih hiljadu još dodatno. Žarko je tajna svega, on je otkrio tajnu kako funkcioniše mantalitet srpski, šta je sve potrebno da se desi u epizodi, koliko zapleta, kontra radnji i koliko likova da provuče gledanost - ističe Marko i dodaje da je priča ono što drži sve gledaoce.

- Imamo više od sedamdeset glumaca koji su stalno zaposleni i konstantno tu u svakoj epizodi i to je tajna uspeha te serije. Ako nemaš dobru radnju, dijalog, gluma može da bude potpuno šesta stvar, ono što drži ljude je priča. Dobar vic, je dobar vic, ako je glup vic može da ga priča i Andrija Milošević, neće biti zabavan, osim ako se ne smeješ privatno Miloševiću - kroz osmeh kaže Jovičić i otkriva:

- Dolaze nam novi glumci i neki se vraćaju u seriju. Mi 23. počinjemo snimanje, a petog je već emitovanje, tako da već u prvoj epizode će publika moći sve da vidi.

Marko smatra da je za jedan film najvažniji dobar scenario.

- Bez dobrog scenarija nema ni dobrog filma. Scenario je sve, devedeset posto, to je kao košarka, kada spremate poslednji napad, poslednjih 5 sekundi, dođe Duda Ivković, nacrta sve i vi treba samo posle da odigrate. To ako nije dobro nacrtano, napad taj, nemate film.

Popout svojih kolega, Marku je izuzetna čast što deli kadar sa Mirom Banjac.

- Ne može Mira da me odbije, ona je jedno divno biće i pritom jako dobro sarađujemo. Sve je odbijala i ništa nije htela da prihvata, osim “Igru sudbine“, a onda se desila situacija što se kaže na momenat da je bila dobro raspoložena i da možeš da razgovaraš sa njom, to je taj momenat. To nam je dalo ozbiljnost svemu tome, jer ti vidiš da je to neka zezancija u smislu, sad ultra aktuelne serije “La Casa De Papel“, gde to svi znaju i gledaju i onda smo mi uspeli da sprovedemo četiri glumca maskirana i pokušavaju da dođu do scenariste i onda Mira Banjac koja je deo svega toga ti da satisfakciju da to nešto što radiš, ne radiš da bi bilo smešno i duhovito već da bi bila dobra promocija festivala i da bi što više mladih ljudi privukao na festival.

ĆERKA JE U FAZONU DA PRESTANEM DA JE MALTRETIRAM Goca Tržan iskreno o svojoj naslednici, otkrila da li će kročiti na estradu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading