Roman koji je osvojio svet „Tamo gde rakovi pevaju“ sada i sa filmskom naslovnicom
Promo

Roman prodat u više miliona primeraka, veličanstvena priča o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla, i tajnama koje ljubomorno čuvamo, svetski bestseler Tamo gde rakovi pevaju autorke Delije Ovens od sada je dostupan na sajtu vulkani.rs u novom redizajniranom izdanju, i to sa originalnom filmskom naslovnicom.

Film inspirisan ovom svetskom izdavačkom senzacijom u naše bioskope stiže 18. avgusta. Roman je adaptirala produkcijska kuća Ris Viderspun, režiju potpisuje Olivija Njuman, scenario Lusi Alibar, a lik glavne junakinje Kaje tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns.

Roman koji je osvojio svet „Tamo gde rakovi pevaju“ sada i sa filmskom naslovnicom

Promo

 

Devojčica neukrotivog duha Kaja Klark odrasta potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Kada izraste u devojku divlje, neuhvatljive lepote, privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi. Međutim, jednoga dana policija će pronaći beživotno telo usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojku. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.

Nakon što je objavljen 18. avgusta 2018, glumica Ris Viderspun uvrstila je roman u svoj književni klub, što ga je lansiralo na vrh lista bestselera. Do marta 2019. knjiga je prodata u više od milion i po primeraka, a do jula 2020. tiraž je iznosio skoro šest miliona. Na listi bestselera Njujork tajmsa zadržala se skoro dve godine.

Primerak knjige Tamo gde rakovi pevaju sa filmskom koricom potražite na sajtu vulkani.rs.

MILICA PAVLOVIĆ PRVI PUT O SVAĐAMA SA OCEM Odrasla sa bakom i dekom, sad priznaje: Ne mogu s njim da izađem na kraj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading