GLUMICA DOŽIVELA NEZGODU Njen suprug uradio nešto neočekivano
Foto: ATA Images

Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti, a o njenom izabraniku se ne zna gotovo ništa. Ipak, glumica u poslednje vreme sve češće obaveštava svoje pratioce o novim dešavanjima u braku.

Divno bračno putovanje, muž Sofije Rajović, organizovao je glumici. Supružnici, koji su se jedno drugome zakleni na večnu ljubav u februaru, otputovali su Meksiko i odseli u takozvanim nomadskim drvenim, ali vrlo komfornim i luskuznim kućama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, na putovanju ih je dočekala jako neprijatna situacija. Naime, Rajovićeva i njen izabranik krenuli su u vožnju kada je počeo pljusak, par minuta pre toga ona je, kako je navela, zamolila supruga da otvori krov, što je on i učinio zbog čega im je od privatnih stvari, preko kompjuterske table, sve u kolima pokislo.

Foto: Printscreen/instagram

 

Muž Sofije Rajović, međutim, na to nije odreagovao kao ma koji drugi muškarac koji brine o automobilu, već je imao strpljenja za svoju tek venčanu suprugu i uprkos kiši uslišio joj molbu do kraja.

Prva bračna trzavica Sofije i njenog emotivnog partnera završila se u miru a glumica je onima koji su imali prilike da pogledaju fotografije i sačekaju epilog poručila:

- Nađite muža koji će svakako da otvori krov, jer se vama tako sviđa.

Foto: Printscreen/instagram

 

NORMALAN JE DEČKO, RADI ZA PLATU Ovako je Ana Korać govorila o partneru koji joj je kupio auto od 100.000 evra

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading