SEKA SE U ČIPKI BRČKA U PLIĆAKU! Alo! Paparazzo glumica u devetoj deceniji uživa u čarima leta
Foto: printscreen/tvprva

Seka Sablić (80) jedna je od najpoznatijih i najuspešnijih glumica naših prostora, a da vodi računa o svom izgledu i kada je niko ne gleda, uverio se i Alo! paparaco koji je Sablićevu zatekao na jednoj crnogorskoj plaži.

Pročitajte još: Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

Naime, Seka je sezonu godišnjih odmora iskoristila da bi uživala u svojoj kući u Rosama, gde je napravila predah od napornih snimanja i poslovnih obaveza, a tom prilikom glumica u devetoj deceniji života izgledala je poput prave dame.

U jednodelnom kupaćem kostimu crne boje sa čipkanim dezenom i šeširom na glavi, Sablićeva je uživala u toplom danu na zabačenoj plaži. Ona je nekoliko sati provela na svojoj ležaljci, a kako bi se nakon sunčanja prilagodila hladnoj morskoj vodi, Seka je neko vreme najpre provela u plićaku.

Koliko vodi računa o zdravlju, potvrdila je kada je, pored šešira, od sunčevih zraka sebe zaštitila uz pomoć kreme sa zaštitnim faktorima od UV zračenja koje je prethodno namazala na čitavo telo.

SEKA SE U ČIPKI BRČKA U PLIĆAKU! Alo! Paparazzo glumica u devetoj deceniji uživa u čarima leta

Foto: Alo.rs

 

Da je često viđena u Herceg Novom, za Alo! potvrđuje i izvor koji je otkrio kako se glumica ponaša mimo kamera.

- Seku često viđamo na Crnogorskom primorju, ona ima kuću u Rosama i godinama posećuje ovo mesto. Ovde ima svoj mir, lepo kupalište i čiste plaže. Niko je ne uznemirava i svi meštani su već navikli na njeno prisustvo - rekao nam je sagovornik, i otkrio šta glumica radi tokom odmora.

SEKA SE U ČIPKI BRČKA U PLIĆAKU! Alo! Paparazzo glumica u devetoj deceniji uživa u čarima leta

Foto: Alo.rs

 

- Dosta vremena provodi na plaži, tu je viđamo svakodnevno. Voli da se sunča, na ležaljci uglavnom čita knjigu i slabo se druži s ljudima. Gotovo uvek nosi šešir, te izbegava preterano izlaganje suncu. Kada su najveće vrućine uglavnom ode kući ili u restoran, a pliva uglavnom predveče ili u ranim jutarnjim časovima - zaključio je naš sagovornik.

SEKA SE U ČIPKI BRČKA U PLIĆAKU! Alo! Paparazzo glumica u devetoj deceniji uživa u čarima leta

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, Seka je nedavno istakla da se oseća fenomenalno, te da su za nju godine samo broj.

- Pravim se luda i dobro mi je, više me drugi podsećaju na godine nego što godine mene podsete na to koliko ih imam. Uvek kažem „hvala ti, bože, jer me ništa ne boli“. Šta mi vredi da imam odnos prema godinama kad one rade svoje, kad-tad sve nas čeka ono što mora da nas dočeka. Volela bih kada bi to sve moglo nekako da se uspori, a kad bi moglo da stane, bilo bi bajno - rekla je ona tada.

U Rosama je borba za opstanak!

Seka je nedavno otkrila kako izgleda njen život na Crnogorskom primorju.

- Iskreno da vam kažem, ne volim da govorim o Rosama jer to je zaista moja privatnost. Ali kada se već toliko pominju u raznim intervjuima, reći ću vam. Svaki dan u Rosama počinje borbom za opstanak. Luštica je poluostrvo, a ima sve karakteristike ostrva. Rose nemaju nijednu prodavnicu hrane, nema vode, često ni struje - rekla je tada, i dodala:

- Kad padaju kiše, to su potopi s olujnim vetrovima koji kidaju sve, tendu, kanape, ruše crepove i stalno nešto popravljaš, čistiš, radiš, dočekuješ kombije s hlebom. Ali zato imam divan pogled s terase na čarobno more, čemprese ispred prozora, vidim sunce, mesec, zvezde…

LUPALI SU ME PO ČELU, GOVORILI DA SAM ĆELAVA! Potresna ispovest Lune Đogani, pa priznala sa čim se borila kao devojčica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading