NAJPOPULARNIJI HEAVY METALCI STIŽU 2. JULA NA TAŠMAJDAN Posebna pogodnost za posetioce mlađe od 23 godine
Promo

Heavy-metal senzacija, američki bend Five Finger Death Punch će održati svoj prvi beogradski koncert u karijeri, 2. jula na stadionu Tašmajdan.

S obzirom da su miljenici mlađe publike, organizator koncerta Charm Music, je omogućio posebne povoljnosti pri kupovini karata za osobe mlađe od 23 godine, koji će ulaznice za parter moći da kupe po ceni od samo 1.800, a za deo ispred bine za 2.900 dinara. Neophodno je samo da se prilikom ulaska na koncert da na uvid lična karta kao dokaz o godinama.

Promo

 

Koncert će početi u 19.45h nastupom predgrupe Solence, poznatog švedskog benda, čija muzika predstavlja mešavinu hard-roka, metala i elektronike.

Njihove pesme i spotovi imaju milijarde strimova i pregleda, a tokom aktuelne turneje već ih je slušalo više od milion ljudi.

Ulaznice za koncert Five Finger Death Punch i dalje se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i preko nove online platforme https://www.tickets.rs/program/five-finger-death-punch-3188/31859 a na dan koncerta od 17h karte će moći da se kupe i na blagajni stadiona Tašmajdan.

Komentari (0)

Loading