BIKOVIĆEVA BIVŠA SE TOTALNO OPUSTILA Glumica uhvaćena u centru Beograda u totalno opuštenom izdanju, a on joj je pravio društvo
Printscreen

Brankica Sebastijanović, bivša devojka Miloša Bikovića, pre nekoliko dana sedela je u centru Beograda sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Naime, glumica je bila u bašti jednog prestoničkog restorana, bez trunke šminke na licu, a na stolu ispred nje nalazila se čaša vina. Brankica je bila opušteno obučena, nosila je bež majicu preko koje je imala sako dugih rukava u krem boji i teksas farmerke.

BIKOVIĆEVA BIVŠA SE TOTALNO OPUSTILA Glumica uhvaćena u centru Beograda u totalno opuštenom izdanju, a on joj je pravio društvo

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok je prekrštala noge ispod stola, zvoncare su otkrile njene sportske patike koje su iste boje kao i bluza koju je imala na sebi.

Sebastijanovićevoj je društvo pravio javnosti nepoznat muškarac plave kose sa dugačkom crnom bradom. Njih dvoje su razgovarali i sve vreme se smeškali, a Brankica je u jednom trenutku izvadila labelo i namazala ga na svoje usne.

Sabastijanovićeva neko vreme nije bila prisutna u medijima, za razliku od perioda dok je bila u vezi sa Bikovićem kad je često bila tema šoubiz rubrika.

OTAC DETETA JE MILIONER Ćerka pokojnog glumca objavila srećne vesti, a svi komentarišu način na koji je to uradila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading