SVI SU MISLILI DA ĆE BIKOVIĆ NJU OŽENITI Mislili su da se čuvala za brak sa njim, međutim sve se preokrenulo
Foto: Ataimages

Naš poznati glumac Miloš Biković trenutno uživa u ljubavi sa devojkom Ivanom Malić, ali važi za velikog zavodnika, a ni mnoge poznate devojku nisu uspele da mu odole u prošlosti.

Foto: profimedija

 

Biković je dugo bio u vezi sa Brankicom Sebastijanović, a mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar.

Pročitajte još: Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

 

 

Njih dvoje su često govorili o svojim planovima i intimi, a tada su otkrili i da se čuvaju za prvu bračnu noć.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

 

 

Danas se gotovo ništa ne zna o njoj. Potpuno se povukla iz javnog života, a tek je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja.

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije "Avala", koji ju je pre izvesnog vremena verio, kako je pisao jedan portal.

- Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe - rekla je glumica za Blic. 

 

 

LJUPKA STEVIĆ BEZ BRUSHALTERA USRED EMISIJE Pevačica se pojavila u izazovnom izdanju, a evo šta je svima privuklo pažnju 

Komentari (0)

Loading