Željko i Saša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Saša Joksimović ima trinaestogodišnjeg sina Iliju Joksimovića koji se našao uopasnosti kada mu je vršnjak tražio novac, a potom pretio metalnom šipkom.

Naime, sve se desilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka, a Joksimović je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

Saša

Foto: Ataimages

 

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije... I uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem 'aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića, pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice... Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, a komentari su bili podeljeni.

NAPADNUT JOKSIMOVIĆEV SIN! Sve se dogodilo u centru Beograda, krenuli su na njega sa palicama i bokserima

Printscreen

 

Podsetimo, komentari kada su koškanja među decom su podeljeni, dok neki misle da to mališani trebaju da reše sami među sobom i da se roditelji ne petljaju, neki ipak smatraju da roditelji moraju da reaguju budući da to obično preraste u nešto grublje i nasilnije, deca prećutkuju, a onda je za reakciju uglavnom prekasno.

OLIVERA BALAŠEVIĆ NAPRAVILA INCIDENT U HRVATSKOJ?! Ljudi momentalno napustili promociju, a ovaj njen potez je izazvao najveći gnev

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ZB

27.05.2022 13:51

Јадни циганчићи. Треба им свакодневно обезбедити сталан приход од бар 500 дин. по особи,ма колико их било, 30 -40. Дакле спреми паре за давање.А њихова "обавеза" је да се неконтролисано размножавају, па потом на улицу. Јадни, угрожени, роми.

matsah

27.05.2022 13:53

Moras pazljivo da vagas.Sta god uradio bez obzira sto ces biti ispravan oni se pozivaju na rasizam .Drzava je lakog srca na tome i trude se da zadovolje njih na stetu drugih a oni to maksimalno koriste.Da kazem nesto grubo odmah se pali radar.Ovde su zasticeni ko beli medvedi.