NEBOJŠA DUGALIĆ JE DANAS JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH GLUMACA Ovo je jedna od njegovih prvih uloga
Foto: Youtube/Printscreen

Jedna od prvih uloga je trajala nepun minut i možda ga čak niste ni opazili.

Jednu od poslednjih uloga, Nebojša Dugalić je glumio Tita u seriji "Jovanka Broz i tajne službe", ali prva uloga koju je glumio na filmu je na neki način bila povezana sa pokojnim Maršalom. Glumac se pojavio i par minuta kao policajac u filmu "Tito i ja".

Pročitajte još: Isplivao ŠOKANTAN snimak Amber i Depa iz hotelske sobe: Ovo je razlog zašto Džoni svoju bivšu suprugu ne gleda o oči!

Printscreen

 

U ovom sjajnom filmu mali Zoran kreće na put Titovim rodnim krajem da bi zadivio devojku koja mu se sviđa. Malo pre toga, mali Zoki nestane, što njegova porodica prijavi policiji, a upravo policajac koji dolazi kod njih kući je mladi i golobradi dvadesetdvogodišnjak Nebojša Dugalić.

Dugalić je nakon ovog filma nastavio da razvija karijeru u pozorištu, sa povremenim izletima na film i televiziju, da bi eksplozija njegovog talenta i rada nastala sa većom produkcijom na televiziji prethodnih godina. Gledali smo ga svuda, od "Bese" i "Senki nad Balkanom", do "Žigosanih u reketu" i "Državnog službenika".

Printscreen

 

Oženjen je koleginicom, Draganom Dugalić i sa njom ima čak petoro dece - Janu, Bogdana, Vidana, Kalinu i Ilina.

NISAM IMALA HRABROSTI, ALI SADA JE VREME ZA TO Konstrakta otkrila koliko joj se život promenio nakon Evrovizije, pa otkrila šta planira

Komentari (0)

Loading