Humanitarna žurka Sava Roka održana treći put po redu
Promo

U petak, 13. maja, održala se treća po redu Sava Roka humanitarna rok žurka na donjem terenu dvorišta gimnazije „Sveti Sava“ u Beogradu. Nakon trogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, konačno je bilo uslova da se ovaj događaj ponovo realizuje.

Kako se zadesilo da Sava Roka ove godine padne na petak trinaesti, organizatori su odlučili da slogan ovogodišnje žurke bude #prokosimonesreći.

Događaj je počeo u 19 časova i na stejdž su prvobitno izašli organizatori događaja koji su publici priredili jednočasovni muzički warm-up. Nakon toga je počela dvočasovna KesKse igranka pod palicom Dobrice sa istoimene Instagram stranice. Vrteo je tematsku set listu pod nazivom „Revolucija rok muzike“.

Publika je, od početka do kraja, plesala uz svaku pesmu, a neke pesme poput „We Are Young“ od Fun-a i „Psycho Killer“ Talking Heads-a  horski su pevane. Atmosfera je bila zaista sjajna, donji teren je bio prepun publike svih starosnih doba. Za kraj programa na binu je istrčao mladi beogradski sastav Daze, priredivši publici jednočasovnu svirku za pamćenje.

Ovom prilikom sakupljeno je 244.250,00 dinara, što je tri puta više novca u odnosu na prethodnu Sava Roka žurku, a veliki udeo u ovome imala je i prodavnica sladoleda Crna ovca čiji je sav prihod od prodaje sladoleda takođe, uz prihod od prodatih ulaznica, doniran fondaciji Podrži život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading