OTKRIVAMO ZBOG ČEGA SE LAUŠEVIĆ VRATIO U SRBIJU Glumac uslikan na beogradskom Aerodromu, sada je sve jasno (FOTO)
Foto: ATA Images

Koliko je život nepredvidiv, u više navrata se uverio i Žarko Laušević, koji je napravio drastičnu promenu kada je odlučio da se sa suprugom Anitom vrati iz Amerike u Srbiju.

Naime, paparaco Alo! uslikao je našeg proslavljenog glumca na Aerodromu „Nikola Tesla“, a kako bi izbegao radoznale poglede, on se kamuflirao od glave do pete.

Obučen u crno, sa epidemiološkom maskom na licu, Laušević se potrudio da prođe neprimećeno, međutim, nije uspeo da promakne oštrom  oku našeg fotoreportera.

Da će se duži vremenski period zadržati u Beogradu potvrđuje Žarkov pozamašan prtljag, ali i naš izvor, koji otkriva da je glumac u prestonicu došao zbog poslovnog angažmana.

-Žarko i Anita su odlučili da se neko vreme skrase u Beogradu. Ovo, naravno, nije bila laka odluka, ali shvatili su da je to u ovom trenutku najbolje za njih. Zbog promene epidemioloških mera, oni su prvo neko vreme pripremali dokumentaciju, a onda su spakovali kofere i krenuli put Srbije - rekao nam je na samom početku izvor blizak glumcu, i otkrio koji je razlog iznenadne selidbe.

OTKRIVAMO ZBOG ČEGA SE LAUŠEVIĆ VRATIO U SRBIJU Glumac uslikan na beogradskom Aerodromu, sada je sve jasno (FOTO)

Foto: ATA Images

 

- Trenutno se snima serija po motivima Žarkove autobiografske knjige „Godina prođe, dan nikad“ . On je u to delo dao celog sebe i sada je odlučio da učestvuje u realizaciji projekta kako bi na pravi način bilo predočeno publici. Ta knjiga je njegov prvenac, odnosi se na godine provedene iza rešetaka i uopšte na čitav njegov život, pa nije mogao da dozvoli da serija prođe bez njegovog učešća - objašnjavao nam je sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Žarko

Foto: ATA Images

 

- Ovaj dolazak je za Žarka vrlo emotivan, još uvek nije doneo odluku o stalnom preseljenju u Srbiju, i postoji mogućnost da će se nakon snimanja, vratiti u Ameriku gde će nastavtiti sa životom. Supruga mu je najveća podrška, pa je odlučila da zajedno sa njim dođe u Beograd. Kako ni svog kućnog ljubimca nisu želeli da ostave u Americi, preslatki maltezer doputovao je sa njima - zaključio je izvor za Alo!.

OTKRIVAMO ZBOG ČEGA SE LAUŠEVIĆ VRATIO U SRBIJU Glumac uslikan na beogradskom Aerodromu, sada je sve jasno (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Žarku se život promenio iz korena kada je kao mlad i uspešan glumac 1993. godine završio u zatvoru zbog dvostrukog ubistva. Tokom suđenja se ustanovilo da je u pitanju bila samoodbrana i nakon 4 i po godine provedenih u zatvoru, Laušević je pušten na slobodu. U seriji koja će se snimiti o njemu, do detalja će biti opisani i dani iza rešetaka.

Beograd mu otvorio vrata

Da je Beograd Lauševića dočekao raširenih ruku svedoči sve veći broj uloga koje mu se u poslednje vreme poveravaju. Jedna od većih i svakako zapaženjih je ona u seriji Državni službenik, u kojoj Žarko tumači jednu od glavnih uloga.

NEĆU DA KRIJEM RAZOČARENJE Marija Šerifović ekskluzivno za Alo! o Konstrakti i njenom plasmanu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading