Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
Foto: ATA IMAGES/ATA

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš odlučili su da zajedno provedu praznike u Centralnoj Americi, tačnije u Panami gde već danima uživaju u suncu, moru i bogatoj lokalnoj kulturi.

No, sinoć kada su se vratili u smeštaj dočekalo in je neprijatno iznenađenje zbog kog su morali da pozovu policiju.

JEZIVI GOST Ćerka Gagija Jovanovića hitno zvala policiju, katastrofalna situacija ih zatekla na pragu (FOTO)

Alo

 

Naime, kako je Panama tropska zemlja, gde je pored sunca i velika vlažnost vazduha, mnogo je gmizavaca, pa je tako jedan zaršio ispred njihovih vrata, konkretnije zmija se našla na njihovom pragu.

Pročitajte još: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

Verujemo da su bili uplašeni pošto je poprilično duga i velika, pa su pozvali Ekološku policiju, koja je uspešno smestila u korpu i odvelo.

Na kraju se ispostavilo da nije bilo razgloga za brigu jer se radilo o Boi, koja nije otrovnica i nije opasna po čoveka. Ljudi je često mešaju sa pitonom zbog sličnih šara, ali glavna razlika između ova dva gmizavca je oblik glave. Boino glavno stanište je Latinska Amerika, pre svega kišne šume Meksiska, Kolumbije, Brazila kao i na nekim ostrvima poput Trinidada, dok ćete Pitona najčešće sresti u šumama jugoistočne Azije.

NIKO IH NIKADA NIJE VIDEO Konačno isplivala fotografija ćerki Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading