SADA ŽIVIM ZA NEKOG DRUGOG Miodrag Dragićević otkrio kako će ove godine provesti Uskrs: Verovatno ćemo Olja i ja razmaziti našu ćerku
Foto: Printscreen/instagram

Glumcu Miodragu Dragičeviću se svet promenio početkom novembra prošle godine, kada se njegova supruga, glumica Olivera Bacić porodila, i na svet donela devojčicu Vasiliju.

Miodrag će Vaskrs provesti sa porodicom u kojoj sada imaju jednog člana više, što suprugu i njega posebno raduje. Glumac kaže da uspeva da organizuje svoje obaveze, tako da ćerki posveti dovoljno pažnje.

Foto: Printscreen/instagram

 

Vaskrs ću provesti na najlepši mogući način sa porodicom, kao što sam prošle godine provodio sa svojom, sada imam jednu novu - svoju, Vasiliju i moju ženu, pa ćemo biti svi zajedno. Sigurno da se razlikuje jer je došlo nešto što je veće i od mene i od moje Olivere, nešto čemu posvećuješ ceo svoj život i osoba za koju radiš sve. Živiš za nekog drugog i nisi ti prioritet – započeo je Miodrag i dodao:

Tempo se sigurno promenio, to je neminovno, drugačije je. Imaš manje vremena za sebe, dan kraće traje, ali to je sve prelepo i ne oseti se, nije ni za žaljenje, sve radimo iz prevelike ljubavi - objasnio je.

Foto: Printscreen/instagram

 

Svi kažu da su sinovi uvek mamine maze, a ćerke tatine, pa je glumac otkrio da li će je razmaziti.

Pročitajte još: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

Ne znam da li ću je razmaziti, verovatno hoćemo, ali ćemo naravno gledati da ne ide kroz život da neko kaže da je razmažena, nego da je naoružamo svime što je potrebno. Kako su nas naši roditelji učili, da na naš način prenesemo da Bože zdravlja bude jedna normalna osoba – rekao je Dragičević kroz osmeh, te je otkrio na čemu trenutno radi i kako uspeva da se jednako posveti porodici i zahtevnom poslu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Uspevam sve da postignem, sve je stvar dobre organizacije. Početkom aprila smo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu imali premijeru predstave “Čudo u Šarganu”, u režiji Jagoša Markovića. To sve Bog udesi. Bilo je gusto u jednom trenutku, a sada imam te predstave u pozorištu, oko devet komada i neka snimanja, o kojima ne mogu da pričam jer nije sigurno da li će biti realizovana. Nadam se da će uskoro biti i nešto na tom tv planu – zaključio je Dragičević.

Podsetimo, Miodrag i Olivera su se upoznali na snimanju serije “Žigosani u reketu”, a ubrzo nakon toga su uplovili u vezu. Zajedno su nešto više od godinu dana, a u oktobru 2021. venčali su se pred najužim krugom prijatelja i porodice, nakon čega su u novembru dobili prvo dete.

NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA Saša Joksimović otkrio istinu o njegovom braku

Komentari (1)

Loading
Kaja

26.04.2022 15:10

Koliko je ruzaaannn, koliko je Tamara slatka , toliko je ovaj ružan .