DUGO SAM VEROVALA U ZEKU I DEDA MRAZA Iva Štrljić otkrila po čemu pamti Uskrs
Foto: Marko Krečković

Ovog Velikog petka tajne iz svoje kuhinje podelila je glumica Iva Štrljić.

– Ovi trenuci su takvi da se podsetimo koliko smo jedni drugima važni, širimo emociju koja će se širiti na sve naše dane, a ne samo na Vaskrs. Danas spremamo rižoto sa lignjama, imaće dobar morski šmek sa školjkama i biće dobro začinjeno – priča glumica i dodaje:

– Volim da farbam jaja, međutim ono što najviše volim za Vaskrs jeste ta neka pitoma detinja porodična atmosfera. Dugo sam verovala u zeku i deda Mraza… Ali sećam se toga da su moji roditelji obeležavali oba Vaskrsa, i mamin i tatin. Dva puta su dolazili gosti, sećam se mirisa kolača, mirisi najintenzivnije podsete na detinjstvo.

DUGO SAM VEROVALA U ZEKU I DEDA MRAZA Iva Štrljić otkrila po čemu pamti Uskrs

Kristijana Ćaćić

 

Preporučujemo: Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

– Farbanje jaja uvek treba raditi sa decom, sa svojom ili sa decom svojih prijatelja. Ja volim da farbam sa decom svojih prijatelja, nije važno kako će jaje izgledati, bitno je da su ga oslikale male dečje ruke pune ljubavi. Ne mislim da put do muškog srca vodi prkeo stomaka, več preko vašeg srca. Zreli ljudi koji to znaju da prepoznaju, tu vrstu odanosti – zaključila je Iva Štrjić.

DA JE BILA SA MNOM, BILA BI JOŠ U BRAKU Oglasio se Uroš Ćertić nakon navodne afere sa voditeljkom "Slagalice"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading