DA JE BILA SA MNOM, BILA BI JOŠ U BRAKU Oglasio se Uroš Ćertić nakon navodne afere sa voditeljkom "Slagalice"
Printscreen

Nakon priča da je Uroš Ćertić navodno rasturio brak voditeljki "Slagalice" Mariji Veljković odlučio je da se i on oglasi tim povodom. 

Uroš je donekle ostao suzdržan i nije želeo da produbljuje tu temu.

- Nemam više komentara na tu temu. Želim da mene ostave novinari na miru zbog njih dvoje. Nismo zajedno, niti smo bili. Ne trebaju mi ovakve priče, a najmanje majci troje dece. Poštujte nju ako ne mene. Da je bila sa mnom bila bi još u braku kao i mnoge koje su pa ostale jer se zna "tvrd p*nis mir u kuci" -  rekao je Uroš. 

Preporučujemo: Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

DA JE BILA SA MNOM, BILA BI JOŠ U BRAKU Oglasio se Uroš Ćertić nakon navodne afere sa voditeljkom

Foto: Printscreen/instagram

 

Uroš je za medije potvrdio vezu, a na pitanje da li su bili u šemi odgovorio je sledeće:

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš vidno besan.

 - Da, jesam to rekao - bio je kratak Uroš, a na pitanje da li su bili u šemi Uroš je samo poslao emotikon u obliku anđela i nije želeo da produbljuje temu.

CECA PO PRVI PUT OTVORILA VRATA SVOJE VILE ZA USKRS Bogata trpeza i raskoš na sve strane, a unuk Željko joj pravi društvo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading