PREDIVAN PRIZOR SA SANTORINIJA Ivan Bosiljčić i Jelena uživaju u komforu, a plavetnilo oko njih će vas oduševiti
Printscreen

Na Santorinu je završeno snimanje novog domaćeg filma "Senoviti Mediteran" u kom glavnu ulogu tumači Ivan Bosiljčić, a uz njega je sve vreme tokom snimanja bila i njegova supruga Jelena Tomašević koja je ovekovečila njihove lepe trenutke na instagramu.

 

Popularna pevačica je na svom instagramu objavila fotografije sa Santorinija, na kojima uživa sa suprugom, ali i napominje kako će film koji je snimljen biti nešto novo i spektakularno.

 

 

- Ponosna na mog Ivana. Ekipa filma "Senoviti Mediteran" je uspešno završila snimanje na Santoriniju! Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film - napisala je Tomašević na ovoj društvenoj mreži.
 

 

Pročitajte još: Sestra Džonija Depa se pojavila na SUDU: Iznela je POTRESNE detalje iz glumčevog ŽIVOTA, kao i TRAUMATIČNO detinjstvo!

Ivan Bosiljčić već nedeljama na svom profilu kači fotografije sa Santorinija, a sad mu se pridružila i lepša polovina, koja je u poslednjem intervjuu za Blic pričala o njihovom braku i iskomentarisala je izbor za srpskog predstavnika Evrovizije.

 

Film "Senoviti Mediteran" je priča o uličnom umetniku Lazaru, kog tumači Bosiljčić koji nailaze na razne birokratske probleme na malom grčkom ostrvu. Nije još poznato kad će biti premijera ovog filma.

 

ŽIVEĆEŠ LAZARE DOK GOD ZADNJI SRBIN POSTOJI Baja Mali Knindža u suzama održao posmrtni govor bratu (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading