World Focus nagrada Andriji Jorgiću
Alo

Andrija Jorgić, direktor „Borbe“ dobitnik je godišnje World Focus nagrade u kategoriji izdavaštva.

Manifestacija dodele nagrada koju prvi put organizuje Fokus radio održana je sa ciljem promocije uspešnih preduzetnika, javnih radnika, umetnika i sportista, kao i uspešnog poslovanja i delovanja u cilju pospešivanja sveukupnog ekonomskog i socijalnog razvoja u Srbiji.

Prilikom obraćanja prisutnima Jorgić se zahvalio organizatorima, kao i na nagradi,koju, kako je, istakao posvećuje mladoj ekipi redakcije „Borba“. 

FOCUS Žiri odabrao je istaknute ličnosti u trideset i šest različitih oblasti poput nauke, obrazovanja, turizma, poljoprivrede, ugostiteljstva, umetnosti, kulture....

World Focus nagrada Andriji Jorgiću

Alo

 

Preporučujemo: Skoplje, Beograd, Beč i dalje na zapad: Pevač popularnog hita "Južna pruga" danas je DOKTOR PRIRODNE MEDICINE, a evo kako izgleda

Među dobitnicima su ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević, direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, Brankica Simanić, Vladimir Lučić, Nebojša Stojanović, Dejan Miletić, Mikan Kozomara, Suzana Perić i mnoge druge ličnosti koje svojim delovanjem pospešuju sveukupni ekonomski i socijalni razvoj u društvu.

World Focus nagrada Andriji Jorgiću

Alo

 

Manifestacija je organizovana u hotelu Hajat, uz podršku Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije.

OČEKIVALI SU OD MENE BUM, ALI ETO Isak Šabanović surovo iskren o popularnosti, pa se dotako i neuspeha koji je doživeo

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading