PONOSNI SMO ŠTO GA IMAMO! Nikola Burovac otkriva sve o "Igri sudbine", a imao je i poruku za predsednika Srbije!
Alo

Producent najgledanije serije u Srbiji “Igra Sudbine”, Nikola Burovac, za Alo! otkriva koliki je izazov za njega bio rad na ovom projektu kao i da je ponosan na činjenicu da su u trećoj sezoni uspeli da zadrže pažnju verne publike ove sapunice, kao i da dobiju novu.  

Naime, Burovac je otkrio da seriju na kojoj radi gledaju i političari, a imao je i poruku za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Serija “Igra sudbine” i dalje drži rekord u gledanosti, da li vam je bilo teško da u trećoj sezoni nadmašite popularnost prethodne dve? 

- Iskreno nismo se uplašili izazova , jer smo u rekordnom roku napravili tri nova studija, scenografiju, i sve ono sto je produkciono još diglo seriju na viši nivo. Moj partner u produkciji Danijel Đurić i ja svesni smo bili da moramo dati maksimum i opravdati poverenje televizije. Izuzetni Zarko Jokanović je postavio nove zaplete i kad smo videli sa kakvim smo se tekstom susreli znali smo da nam predstoji ponovni uspeh, naravno zahvaljujući Prvoj televiziji koja je prepoznala nas kao vodeće producente. 

Kakvi su komentari ljudi koji prate ovu seriju, da li ste ispunili njihova očekivanja? ​

- U početku komentari su varirali, jer je bio Hepi end. Naši dragi gledaoci i fanovi uplašili su se šta će biti sa njihovim junacima, ali ubrzo kako je vreme teklo sve je došlo na svoje. Najgledaniji smo u svakom trenutku od svih programa na drugim televizijama i planiramo da nastavimo da držimo tu titulu. Kao sto sam napomenuo a i svi su videli da je ova nova sezona dobila drugu atmosferu. Krenuli smo u novu priču, u nove epizode a publika je to sa oduševljenjem primila. 

Šta možemo da očekujemo u nastavku serije “Igra sudbine”? 

- To je pravo pitanje za scenaristu. Verujem i da nas Žarko koji je nepredvidiv u pisanju, sigurno će nas iznenaditi jer ima na stotine fantastičnih ideja . 

Da li političari prate ovu seriju? 

- Uveren sam da prate! Ovo je najbolja porodična serija u novijoj istoriji televizije. 

Da li ćeš obaviti svoju građansku dužnost i izaći na izbore? 

- Naravno da hoću , ne samo zato sto je to moja građanska dužnost već zato sto po prvi put imamo državnika kao sto je Aleksandar Vučić, na koga možemo biti ponosni za sve ono sto je uradio za ovu zemlju. Osećam se kao građanin sveta zahvaljući njegovoj politici. Tolike investicije , radna mesta , zdravstvo koje funkcioniše besprekorno a to smo imali i prilike da vidimo u jeku korone. Verujem da je ovo samo deo onoga šta nam sve on može doneti kao državnik i biti po prvi put ponosni što imamo takvog državnika.

JOŠ JEDNO OBEĆANJE ISPUNJENO! Aleksandar Vučić poklonio Ognjenu Amidžiću duksericu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading