GLUMICA ŠOKIRALA OBJAVOM! Visila naglavačke sa krova, vrištala, a onda su je zapalili: Da, pristala sam na to!
Foto: Printscreen/instagram

Glumci su poznati po tome da se spremaju za svoje uloge veoma temeljno, te da su spremni na mnogo toga. Čak i kada je opasno po život. 

Glumica Miona Marković pokazala je kako je izgledalo snimanje jedne scene u seriji bolivudske produkcije u kojoj igra.

GLUMICA ŠOKIRALA OBJAVOM! Visila naglavačke sa krova, vrištala, a onda su je zapalili: Da, pristala sam na to!

Printscreen

 

U njoj je visila naopačke čak 45 minuta, a u jednom trenutku su čak i zapalili kanap kojim je bila vezana.

- Da, pristala sam da visim naopčake jedno 45 minuta (sa pauzama, naravno) i da, dok se klatim, vrištim što zapravo povećava pristisak u očima (sutradan su mi svi kapilari očni popucali). I da, pristala sam da me polivaju vodom koja je kobajagi benzin što je inače, da znate ako ste u naopačke situaciji, izuzetno bolno jer sva tečnost koja ulazi u nos i usta teško izlazi napolje jer je obrnuto gravitaciji - rekla je Miona, pa pojasnila zašto nije dozvolila da je "zapale" do kraja:

- Ipak nisam pristala, a ne bi mi ni dozvolili, jer više ne bih imala kosu ni obrve a možda ni kožu, da me zapale! Umesto mene to je uradio kaskader moje visine sa perikom kao što je moja kosa i svaka mu čast! - dodala je glumica.

Mionin hobi je "pole dance" (ples oko šipke) što je pokazala na svom nalogu na Instagramu, te ne čudi što je tu stekla kondiciju i snagu kako bi mogla da izađe u susret svim teškim, fizičkim zahtevima reditelja.

ŠOKANTNO SAZNANJE! Glumac je godinama krio da se razveo od žene, a dugo su se borili i za potomstvo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading