UBILI SU GA KREDIT ZA STAN I POZORIŠTE! Mandin brat otkrio potresne detalje iz života poznatog glumca, a ovo će vas posebno rastužiti!
Foto: Youtube/Printscreen

Brat Milorada Mandića Mande, Nenad, kaže da je legendarnog glumca ubio kredit za stan i problemi u vezi sa renoviranjem pozorišta Boško Buha.

On, za domaće medije, navodi da su finansijski problemi ozbiljno narušili Mandino zdravlje zbog čega je preminuo 15. juna 2016. godine na bini dok je igrao predstavu.

UBILI SU GA KREDIT ZA STAN I POZORIŠTE! Mandin brat otkrio potresne detalje iz života poznatog glumca, a ovo će vas posebno rastužiti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želio da ga sredi, sam je jurio sponzore. I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo - rekao je Nenad i otkrio da pozorište nije bilo jedini problem.

- Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi - otkriva Mandin brat.

Anja Mandić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nenad otkriva za pomenuti medij da je posle Mandine smrti Anja imala problem sa bankom, koja nije htela da isplati osiguranje, ali da se njihov kum Dragan Bjelogrlić umešao i uspeo da reši problem.

- Kredit je vraćen zahvaljujući Bjeli. Rekao im je: Ili ćete da prebacite novac od osiguranja ili ćete dati tri miliona evra da se operete od sramote koju ću da vam napravim. U roku od 24 sata novac je bio na računu - ispričao je Nenad.

Nened dodaje i da mu je žao što ni šest godina nakon Mandine smrti pozorište nije obnovljeno.

- Dugujemo mu da se pozorište renovira. Tada bi bio miran - naveo je on.

DANAS JE MOJ DAN! Zvezda "Igre sudbine" se pohvalila da uživa u pažnji fotografa iz serije "Peaky Blinders"!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading