BILA SAM MLADA I NEISKUSNA! Snežana Savić otkriva koja je to uloga za koju smatra da nije bila dovoljno spremna!
Printscreen

Glumicu Snežanu Savić domaća publika zavolela je zbog uloga u kultnim serijama "Bolji život", "Srećni ljudi" i "Porodično blago". A danas rado igra na daskama koje život znače. Ekipa emisije "Premijera" je sa glumicom porazgovarala pre igranja predstave "Bajka o pozorištu":

Ona je nedavno proslavila 69. rođendan i smatra da je i pored bogate karijere nešto i propustila da odigra.

- Setila sam se Andrićeve misli "Nismo ni dovoljno stari, ni dovoljno mladi da ne bismo imali želja. Ali volja nam slabi da bismo ostvarili svoje želje", što je tačno - počela je Snežana Savić, pa nastavila:

BILA SAM MLADA I NEISKUSNA! Snežana Savić otkriva koja je to uloga za koju smatra da nije bila dovoljno spremna!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Puno toga ima za šta sam zakasnila, nisam odigrala na vreme... Ali te neke uloge zrelih osoba i starijih po godinama, to svaki glumac može da igra dok je živ - ispričala je ona.

- Dobila sam jednu ulogu kad sam bila jako mlada i neiskusna. Kultna je uloga, neću reći koja je jer nije pametno da skrećem pažnju da primete baš to. Mislim da sam prerano dobila, da je trrebalo da budem mnogo iskusnija i po godinama i po stažu. odmah nakon pozorišne akademije i da nisam bila dovoljno iskusna - ispričala je Snežana Savić.

MIODRAG RADONJIĆ OTKRIVA KADA KREĆE SNIMANJE NOVE SEZONE JUŽNOG VETRA! Glumac je govorio i o novom projektu na kom radi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading