MIODRAG RADONJIĆ OTKRIVA KADA KREĆE SNIMANJE NOVE SEZONE JUŽNOG VETRA! Glumac je govorio i o novom projektu na kom radi!
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

Nedavno je u Šapcu počelo snimanje filma “Indigo kristal” scenariste i reditelja Luke Mihailovića. U drami, koja će se snimati četiri nedelje, jednu od glavnih uloga tumači Miodrag Radonjić.

- Film “Indigo kristal” je generacijska priča koja prati više junaka. Ja tumačim Vuka, koji se posle dužeg vremena vraća iz zatvora i pokušava da se asimiluje u društvo i da živi jedan normalan život. Istovremeno, pokušava da pomogne mlađem bratu svog pokojnog druga, koji praktično ide istim putem kao što je on išao pre deset godina - priča Miodrag Radonjić.

MIODRAG RADONJIĆ OTKRIVA KADA KREĆE SNIMANJE NOVE SEZONE JUŽNOG VETRA! Glumac je govorio i o novom projektu na kom radi!

Foto: Printscreen/Youtube

 

Na pitanje kada počinje sa snimanjem druge sezone "Južnog vetra", glumac odgovara:

Trebalo bi da počnemo snimanje krajem proleća i to će biti veliki projekat s obzirom da se radnja druge sezone dešava na više različitih lokacija širom sveta. Imaćemo veoma zahtevan posao. Scenario je jako uzbudljiv i imamo dosta novih likova i priča. Završavamo i neke priče koje su se dešavale u prethodnom nastavku serije, ali i u drugom delu filma, tako da se nadam da će publika dobro reagovati na novu sezonu - zaključuje on.

CECA PREKO VIKI KUPUJE STAN U DUBAIJU! Miljkovićeva za kumu traži luksuznu nekretninu u Emiratima, a evo i koje su u opticaju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading