CECA PREKO VIKI KUPUJE STAN U DUBAIJU! Miljkovićeva za kumu traži luksuznu nekretninu u Emiratima, a evo i koje su u opticaju!
Foto: Youtube/Printscreen

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, Violeta Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške ozbiljno su se posvetili biznisu sa nekretninama, pa su svoje poslovanje proširili i van granica naše zemlje. Nedavno su, na najvećoj svetskoj izložbi Dubai expo 2022. potpisali ugovor sa najpoznatijom arapskom firmom za gradnju, te su postali ekskluzivni prodavci stanova u ovom gradu.

Viki Miljković i njen suprug sada u svojoj ponudi imaju luksuzne stanove na obali mora, ali i nekoliko nekretnina u Burdž Kalifi, najvećoj zgradi na svetu, a kako smo saznali od izvora bliskog ovom estradnom paru, prvi kupac biće upravo njihova kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čim je Viki potpisala ugovor sa Arapima, Ceca joj je rekla da pronađe adekvatnu nekretninu za nju i njenu porodicu kako bi, osim na Kipru, mogli da uživaju u odmoru od posla i svakodnevnih obaveza i u Dubaiju. Dala joj je odrešene ruke što se tiče novca, pa tako Violeti neće biti problem da nađe idealan životni prostor za svoju kumu i najbolju prijateljicu - ispričao je za Alo! dobro obavešteni izvor i dodao:

- Viki se bacila na traženje i za sada su dva stana u opticaju. I jedan i drugi poseduju privatni parking, tri sobe i tri kupatila, izlaz na more, kao i spa centar, spoljašnji i unutrašnji bazen, te teretanu. Obe nekretnine staju oko 300.000 evra, a iste će moći, ukoliko bude želela, kasnije i da izdaje. Za njihovu rentu, kako smo saznali, može da inkasira od tri do pet hiljada evra mesečno, budući da njihova ekskluzivna lokacija to dozvoljava - ispričao je izvor za Alo!, i dodao da je još jedino ostalo da Ceca otputuje sa svojom kumom i lično pogleda stanove jer joj se ono što je videla na fotografijama veoma dopalo.

Privatna arhiva

 

- Sve zgrade u Dubaiju su u principu pametne, a ove koje Viki i Taške prodaju su i više od toga. Svaka ima svoju recepciju i privatno obezbeđenje, a luksuznije su od najluksuznijih hotela na svetu - objasnio nam je izvor.

Alo! Vesna Đorđević

 

- Ceca sa porodicom godinama posećuje svoju vilu na Kipru, a sada je odlučila da svojim najmilijima obezbedi i stan na egzotičnoj destinaciji. Dubai je trenutno jedna od najtraženijih turističkih destinacija, pogodnosti koje ovaj grad pruža su odlične, te je sigurna da će Veljko i Anastasija rado posećivati novu porodičnu oazu. Naravno, kada nema nastupe i poslovne obaveze, planira da i sama tamo ide sa prijateljima kako bi se odmorila i uživala u pogodnostima tople klime - rekao je izvor, koji ne krije da će Cecu ovaj užitak skupo koštati.

Kada smo pozvali folk divu kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, bila je iznenađena. Ipak, s osmehom nam je rekla:

- Istina je da razgledam neke stanove i da se raspitujem, a konačnu odluku o kupovini doneću nakon razgovora sa Anastasijom i Veljkom. S druge strane, ako i kada budem nešto kupovala, to će svakako biti preko moje kume, u čiji ukus ne sumnjam - rekla je kratko Ceca za Alo!.

ČESTO JE DOLAZIO KUĆI PIJAN, PREVIŠE JE RAZMAŽEN! Komšije razvezale jezik o razvodu Vladana iz Magla Benda, nisu štedeli ni njegovu bivšu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading