KONAČNO Poznati glumac nakon deset godina zajedno sa suprugom igra u seriji "Igra sudbine", a ovo su svi detalji!
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Glumac Stojan Đorđević popularnost je stekao ulogom u seriji Igra Sudbine, koja je prethodne dve godine emitovanja oborila sve rekorde gledanosti, a po formi predstavlja najuspešniju srpsku sapunicu svih vremena.

KONAČNO Poznati glumac nakon deset godina zajedno sa suprugom igra u seriji

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Stojan ističe da je pomenutu seriju pratio i pre nego što je dobio ulogu i da je zahvalan Žarku Jokanoviću što mu je dao priliku da učestvuje u ovom projektu. Otkrio nam je i to da se posebno raduje novoj sezoni, koja je uveliko počela s emitovanjem, najviše zbog činjenice što je angažovana i njegova supruga Andrijana.

- Radujem se novoj sezoni serije „Igra sudbine“ i drago mi je što sam njen deo. Volim da se družim sa ekipom sa seta, postali smo kao porodica - rekao je Stojan na samom početku našeg razgovora i dodao:

- Ne znamo kako će se serija odvijati u budućnosti, to sve zavisi od Žarka koji vredno radi na ovom projektu - dodao je glumac, pa sa sigurnošću rekao da će nova sezona nadmašiti prošlu.

KONAČNO Poznati glumac nakon deset godina zajedno sa suprugom igra u seriji

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Ubeđen sam u to da će i ova sezona oboriti sve rekorde gledanosti, kao i to da ćemo dobiti neku novu publiku. Kao što su gledaoci imali prilike da vide, imamo i pojačanje, tu je dosta novih kolega, ali kao i dosad, iz epizode u epizodu se zapliće, raspliće i znam da će Žarko uspeti da zadrži pažnju publike, kao i cela ekipa koja radi na seriji - priča glumac i spominje da je bitno to što je produkcija dobila na kvalitetu.

- Mnogo nam je bitno što je produkcija na jednom višem nivou i to nam daje mogućnost da se svojim poslom bavimo na najbolji mogući način. Ako je sve oko vas kako treba, onda gluma ne može da bude loša - istakao je Đorđević, i naglasio da je srećan što nakon deset godina ponovo igra sa svojom suprugom.

- Jedva sam čekao da Andrijana i ja zaigramo negde zajedno, jer smo se mi i upoznali na projektu na kojem smo bili oboje uključeni, i od tada je prošlo gotovo deset godina a da nismo zajedno stali na scenu i ispred kamere. Sada smo ponovo ukrstili glumačke mačeve i moram priznati da nam je zanimljivo i uzbudljivo - saopštio je Stojan i otkrio da li mu je teže ili lakše što se našao ispred kamera sa njom.

- S izabranicom je sve lakše, i u životu i na sceni, ali moram da pohvalim i koleginicu Tijanu Maksimović koja je predivan partner -istakao je Stojan i rekao da u braku sa Andrijanom nema trzavica.

KONAČNO Poznati glumac nakon deset godina zajedno sa suprugom igra u seriji

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Kod nas nema ljubomore, to je za decu. Mi na setovima upotrebljavamo neke druge emocije koje smo učili na fakultetu i svaka scena koju odigramo je sastavni deo posla i naravno da koristimo neke naše male trikove - rekao je on, i otkrio koliko njihov privatni život ispašta zbog toga što su glumci.

- Privatni život nam ispašta zbog posla, jer snimanja traju zaista dugo, dešava se da klince odvedemo ujutru u vrtić i vidimo ih tek uveče kada se vratimo kući, a i kada dadilja ode, oni u to vreme uveliko spavaju. Najteže nam pada to što ne možemo više da im se posvetimo, da se igramo, družimo onoliko koliko bismo mi to hteli, ali takav nam je posao i tako mora da bude - rekao je Stojan za Alo!.

Žao mi je što se Danica razvela od Ristovskog

Kao bomba je odjeknula vest da se Danica i Lazar Ristovski razvode, a Stojan otkriva da li se čuo sa svojom koleginicom iz serije.

- Čuo sam se sa Danicom nakon što sam saznao da se razvela od Lazara. Ona je moja draga koleginica i prijateljica i ja ne bih voleo da komentarišem to - rekao je Stojan i dodao da svi glumci svoje privatne probleme ostavljaju kada se kamere uključe.

- Mi smo svi profesionalci i trudimo se da svoj privatni život ostavimo van studija. Bilo je tu mnogih situacija, smrtnih slučajeva, privatnih problema, ali mi to sve ostavimo ispred studija i ulazimo u neku novu snimajuću energiju - rekao je glumac.

JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA MAMI PUTEM DRUŠTVENE MREŽE! Evo šta joj je rekla i kakav odnos ima sa njom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading