GLUMAČKI PAR SE RAZVODI NAKON 15 GODINA BRAKA! Svetozar i Jelena su krili detalje o svom odnosu mesecima, a jedna stvar ih je razotkrila!
Alo

Svetozar Cvetković (63) i njegova supruga Jelena Đokić (44) se razvode, preneli su domaći mediji.

Poznati glumački par navodno još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine, pišu domaći mediji.

Tanjug

 

Kriza u njihovom braku, počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora pomenutog portala, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

Iako se šuška kako nisu zajedno od letos, Jelena je na svom Instagram profilu označila Svetozara na svoj post za Novu godinu i tada mu se poslednji put javno obratila.

 

 

- Lep vam let i nek vam je mekan pad. Živeli - poručila je ona tada i na post označila muža.

Jelena na svom Instagram profilu uglavnom deli fotografije sa projekata u kojima učestvoje i slike sa kolegama glumcima.

A s obzirom da je Svetozara Cvetkovića pomenula 31. decembra u svom postu, čini se da su njih dvoje, nakon navodnog razlaza ostali u dobrim odnosima.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Glumac i glumica upoznali su se 2000. godine, a venčali su se šest godina kasnije.

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je glumac jednom prilikom za medije.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Šok transformacija Jovane Jeremić, niko nije ni slutio da će ovo promeniti na sebi, a onda je sve iznenadila!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Дуле

25.02.2022 08:46

Разменио једну од 44 године за две од по 22.